Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

O Βασίλης Δήμας το Σάββατο 12 Μαΐου στο «Voice»

Ραγίζει η καρδιά μου και σπάει
Στις 12 Μαΐου, η καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης θα χτυπήσει στην οδό Βενιζέλου 85. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Δήμας, μετά από μια μικρή αποχή, θα εμφανιστεί και πάλι στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Μια βραδιά, όπου το κέφι αναμένεται να απογειωθεί στα ύψη. Ο δημοφιλής τροβαδούρος, ο οποίος έχει ισχυρούς δεσμούς με τη Βέροια, θα παρουσιάσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. 

Ένας καλλιτέχνης που έχει κερδίσει εδώ και χρόνια την αποδοχή του κόσμου. Ένας τραγουδιστής και δημιουργός που έγινε γνωστός από τις συνεργασίες του με τον Νότη Σφακιανάκη και εν συνεχεία, πέταξε ακόμα πιο ψηλά!

Πριν λίγα χρόνια απέδειξε στον εαυτό του αλλά και στο κοινό πως η παρουσία του στην βιομηχανία της μουσικής μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς μέχρι σήμερα έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες για τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της δισκογραφίας.

Έχει στο ενεργητικό του 15 πλατινένιους και διπλά πλατινένιους καθώς και 2 χρυσούς δίσκους ως δημιουργός.
Έχουν ερμηνεύσει τραγούδια του πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Ν. Σφακιανάκης, Σ. Γονίδης, Αντύπας, Ν. Μακρόπουλος, Ν. Οικονομόπουλος, Σ. Ρόκκος, Χ. Μενιδιάτης, Δ. Σχοινάς, Κ.Γαρμπή, Γ. Αλκαίος, Γ. Μάης κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ