Quantcast

http://picasion.com/

Αθώα η Ελευθεριάδου στην μήνυση Καμπούρη

Την Πέμπτη 10 Μαΐου στο Δικαστικό Μέγαρο της Βέροιας πραγματοποιήθηκε η δίκη εις βάρος της Σοφίας Ελευθεριάδου. Να θυμίσουμε πως η γνωστή φωτογράφος και δημοτική σύμβουλος, είχε δεχθεί μήνυση από τον Διευθυντή της ΚΕΠΑ Γιάννη Καμπούρη, για έναν ισχυρισμό που είχε κάνει για εκείνον σε
συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και που αφορούσε τον θερινό κινηματογράφο που διοργάνωσε η ΚΕΠΑ το 2015 στους Αγίους Αναργύρους. Μάρτυρες κατηγορίας ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κώστας Τσιλογιάννης και ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου. Από την άλλη πλευρά, μάρτυρες υπεράσπισης ήταν η ιδιοκτήτρια του «ΣΤΑΡ» Ιφιγένεια Βλαχογιάννη και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καρολίδης. Μετά την εκδίκαση της υπόθεσης και την αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα, η Σοφία Ελευθεριάδου απαλλάχθηκε από την κατηγορία και κρίθηκε αθώα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ