Η εφημερίδα «Άλλη Άποψη» της Ημαθίας γιόρτασε τα 500 φύλλα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε στο φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας της Ημαθίας «Η Άλλη Άποψη», Αλέκος Χατζηκώστας, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων λειτουργίας και 500 φύλλων. Το παρόν έδωσαν πολλοί φίλοι του Αλέκου Χατζηκώστα και
αναγνώστες της εφημερίδας, που ευχήθηκαν στον εκδότη να τα χιλιάσει. Μεταξύ άλλων διακρίναμε τον Βουλευτή Ημαθίας Χρήστο Αντωνίου, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρο Τσαπαρόπουλο, τους Αντιδημάρχους Γιώργο Σοφιανίδη και Θεόφιλο Κορωνά, τους δημοτικούς συμβούλους Ζήση Πατσίκα, Γιάννη Παπαγιάννη, Σάκη Αποστολόπουλο, Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου, Θωμά Αγγελίνα, Χρήστο Κούτρα, Αντώνη Καγκελίδη, τον περιφερειακό σύμβουλο Δημήτρη Μούρνο, το μέλος της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ Στέργιο Καλπάκη, τον πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Νίκο Μαυροκεφαλίδη, την υπεύθυνη επικοινωνίας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κατερίνα Γρηγοριάδου, την υπεύθυνη επικοινωνίας της ΚΕΠΑ Νανά Καραγιαννίδου, τον πρόεδρο του Ανθρώπινου Δυναμικού Λάζαρο Κουμπουλίδη και άλλους. 

Ο εκδότης Αλέκος Χατζηκώστας, παίρνοντας το λόγο, έκανε αρχικά μια αναδρομή στην δεκαετή πορεία της «Άλλης Άποψης», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους αναγνώστες για τη στήριξη, δίνοντάς τους την υπόσχεση να γιορτάσει μαζί τους τα 1000 φύλλα. Η βραδιά κύλησε με μουσική, πιάνο και τραγούδι, ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν καφέ, κεράσματα, κρασί και τσίπουρο. Δείτε φωτογραφίες:

Δημοφιλείς αναρτήσεις