Quantcast

http://picasion.com/

Το πρόσωπο πίσω από την GSA TEAMWEAR ο Τέλης Ευθυμιάδης

Μια ακόμα επιχειρηματική επιτυχία κατέκτησε πρόσφατα ο Τέλης Ευθυμιάδης. Ο ιδιοκτήτης της βεροιώτικης εταιρείας αθλητικών ειδών «Spot Team», θα είναι πλέον πανελλαδικά το πρόσωπο πίσω από την GSA TEAMWEAR, την ελληνική εταιρεία που έχει αναλάβει την αποκλειστική ένδυση της Εθνικής ομάδας Μπάσκετ για τα επόμενα 4 χρόνια. Η συνεργασία έκλεισε πριν από λίγο καιρό, ενώ στις 12 Φεβρουαρίου ο Τέλης Ευθυμιάδης παραβρέθηκε στην Αθήνα, στην επίσημη παρουσίαση της σειράς ρούχων που φέρουν τις υπογραφές των Γιάννη (Greek Freak 34) και Θανάση (Elevator 43) Αντετοκούνμπο, που δημιούργησε η GSA, σε μια όμορφη εκδήλωση στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας.
Εκεί συναντήθηκε με τον πρόεδρο της GSA Γεράσιμο Παπασπυράτο, τον υπεύθυνο επικοινωνίας Νίκο Μακρή, τον Διευθυντή Πωλήσεων Νίκο Κομνινακίδη αλλά και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, με τον οποίο μάλιστα συζήτησαν για την υλοποίηση διαφόρων event που έχει στο μυαλό του ο Βεροιώτης επιχειρηματίας.
Πρόκειται για μια τεραστίου μεγέθους επιχειρηματική συμφωνία, που φέρνει τον Τέλη Ευθυμιάδη στα ψηλότερα σκαλιά της επιτυχίας. Η νέα σειρά της GSA «Greek Freak», αφιερωμένη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο βρίσκεται ήδη στα ράφια της «Spot Team» και είναι διαθέσιμη για τους basket freaks και φανατικούς οπαδούς του Greek Freak να τα δοκιμάσουν και να αποκτήσουν τα tshirts, φούτερ, φόρμες, φανέλες, σορτσάκια και καπέλα με την υπογραφή του!


- Veria Store: Μ. Αλεξάνδρου 28
- Patras Store: 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ