Στις 11/3 η εκλογή συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής - Πού θα στηθούν οι 5 κάλπες στην Ημαθία

Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων από την Ημαθία που θα συμμετέχουν στο Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. Την Κυριακή των εκλογών, θα στηθούν στο νομό μας 5 κάλπες, από τις 12 που υπήρχαν στις εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου, ενώ θα μπορούν να ψηφίσουν μόνο όσοι έχουν εγγραφεί ως μέλη
έως και την 1η Μαρτίου τα μεσάνυχτα και περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους. Από τη Συντονιστική Επιτροπή Ημαθίας εκδόθηκε ανακοίνωση με τις παρακάτω οδηγίες, καθώς και τα σημεία όπου θα στηθούν οι 5 κάλπες στο νομό:

Λόγω  των πολλών προσυνεδριακών εκδηλώσεων που ζητείται να οργανωθούν σε όλη την Ελλάδα, του έντονου ενδιαφέροντος που εκδηλώνεται για συμμετοχή στις διαδικασίες ανάδειξης συνέδρων: 
α) από όσους συμμετείχαν στις εκλογές ανάδειξης Επικεφαλής αλλά δεν γράφτηκαν ως μέλη 
β) από πολίτες που τώρα επιθυμούν να ενταχθούν στο Κίνημα Αλλαγής, αλλά και  για λόγους αρτιότερης προετοιμασίας της διαδικασίας   ανακοινώνεται ότι:

1. Για την εγγραφή μελών, μέσω της ιστοσελίδας kinimaallagis.gr ως καταληκτική προθεσμία καθορίζεται η Πέμπτη 1 Μαρτίου και μέχρι 12.00 το βράδυ, με δυνατότητα καταβολής της οικονομικής εισφοράς και ως κατά την ημέρα εκλογής. Ταυτόχρονα θα λειτουργήσει τηλεφωνικό κέντρο που θα ειδοποιήσει όλα τα μέλη για τις διαδικασίες.
2. Για υποβολή υποψηφιοτήτων ανάδειξης συνέδρων, καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Παρασκευή 2 Μαρτίου έως τις 12.00 το μεσημέρι.
3. Απόσυρση υποψηφιότητας μπορεί να γίνει έως 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Μαρτίου.
4. Την Κυριακή 4 Μαρτίου θα διεξαχθεί προσομοίωση της διαδικασίας σε όλα τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν
5. Η εκλογική διαδικασία ανάδειξης συνέδρων θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου με δικαίωμα ψήφου μόνο από όσους έχουν εγγραφεί ως μέλη και περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους.

Στην Ημαθία την Κυριακή των εκλογών θα υπάρχουν 5 κάλπες από τις 12 που υπήρχαν στις εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου. Αναλυτικά αυτές θα είναι: 
1. Βέροια (συγχωνεύονται τα τμήματα Ριζωμάτων, Βεργίνας, Μακροχωρίου, Αγ. Γεωργίου).   
2. Νάουσα
3. Κοπανός (συγχωνεύεται το τμήμα Αγγελοχωρίου)
4. Αλεξάνδρειας (συγχωνεύονται τα τμήματα Καβασίλων και Πλατύ)
5. Μελίκη. 

Όσοι ψήφισαν στα τμήματα που συγχωνεύονται θα μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα τους στο τμήμα που αναφέρεται.
Οι αιρετοί σύνεδροι από την Ημαθία θα είναι 24 άτομα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις