Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ζαχαρούλα, Κότσαρι, Ζορμπά... Από όλα είχε η 3η μέρα του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Βέροιας

Με οκτώ Πολιτιστικούς Συλλόγους και Χορευτικά Τμήματα από Βέροια, Πάτρα και Σιάτιστα, συνεχίστηκε για τρίτη ημέρα το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργανώνει ο Δήμος με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Βέροιας. Ένα πραγματικό πολυπολιτισμικό γλέντι στήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 25/8 στον Προμηθέα, στα Εβραϊκά
Μνήματα, με εκατοντάδες κόσμου να απολαμβάνει ψητά, ρετσίνα και χορό. 
Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου «Αριστοτέλης», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», το Χορευτικό Τμήμα Πολιτιστικού Οργανισμού Πάτρας, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σιάτιστας «Μαρκίδες Πούλιου», ο Λαογραφικός Σύλλογος Βλάχων Βέροιας και το Τμήμα Λαογραφίας της ΚΕΠΑ δήμου Βέροιας, παρουσίασαν ένα δείγμα από τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της Ελλάδας. 
Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο κόσμος, που πλημμύρισε την πίστα, χορεύοντας μέχρι αργά. Το Φεστιβάλ συνεχίζεται απόψε, στο γήπεδο της Σφηκιάς και ώρα 20:30, με έξι Συλλόγους και χορευτικά από Βέροια και Βουλγαρία. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου



Σύλλογος Τριλόφου «Αριστοτέλης»





Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας





Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς»



Χορευτικό Τμήμα Πολιτιστικού Οργανισμού Πάτρας



Σύλλογος Σιάτιστας



Σύλλογος Βλάχων Βέροιας




Τμήμα Λαογραφίας της ΚΕΠΑ





Δείτε φωτογραφίες:








































































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ