Τσιμιτσέλης: «Ήμουν στη Βέροια, όταν πέθανε ο πατέρας μου»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πόσταρε φωτογραφία με τον πατέρα που έχει πεθάνει και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram. Ο πατέρας του «έφυγε» πριν πέντε χρόνια και ο χαμός του τον έχει «στιγματίσει». Πόσταρε φωτό τους από καλοκαίρι στο Μεσολόγγι μετά από ψάρεμα και έγραψε: «Κάπου, κάπως, κάποτε… 5 χρόνια… Απουσίας». Ο
ηθοποιός είχε δηλώσει για τον χαμό του πατέρα του στην εκπομπή «Νικ ο κλοκ»: «Ήμουν πολύ χαλαρός από την αρχή, επειδή δεν ήταν και τόσο άμεσος θάνατος, ήταν καρκίνος που αυτό έχει δυο όψεις. Ο μισός θάνατος είναι όταν σου λένε ότι έχει καρκίνο και ο άλλος μισός είναι μετά.

Απλά επειδή ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος με πάρα πολύ χιούμορ, ήταν πολύ επικοινωνιακός, πολύ χωρατατζής, πολύ καλός άνθρωπος για μένα, εξαιρετικός, νομίζω ότι μετά θάνατον θα ήθελε για μένα να είμαι χαρούμενος. Και γι’ αυτό σκέψου τη δεύτερη μέρα μετά την κηδεία και αυτό που μπορεί να το κατακρίνουν στα περισσότερα χωριά, εγώ ήμουν περιοδεία. Θυμάμαι ήμουν στη Βέροια πήγα στη κηδεία και μετά το βράδυ έπαιζα στη Θεσσαλονίκη, μετά πήγα Αλεξανδρούπολη και το βράδυ πήγαμε παρέα στον Πάνο Κιάμο, ανοίξαμε τα μπουκάλια μας και διασκεδάσαμε. Πενθούσα μέχρι να πεθάνει. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος. Ήταν 62 ετών».

Δημοφιλείς αναρτήσεις