Ξεκινάει προετοιμασία ο Φίλιππος

Το ανδρικό τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας για την αγωνιστική σαιζόν 2017-18, που θα βρει την ομάδα στον 1ο όμιλο της Γ´ Εθνικής του Βορρά. Καλούνται οι παρακάτω αθλητές: Βάλλιος Βασίλης, Κοθράς Ευθύμης, Καβαργύρης Φώτης, Παραπούρας Φαίδων,
Καντάρκος Ρίζος, Τσιακλάγκανος Γιώργος, Σουτζόπουλος Δημήτρης, Κανελλίδης Νίνο, Τόκας Αλέξανδρος, Μόρας Ηλίας, Τσεσμετζίδης Δημήτριος, Τόκας Παύλος, Ποταμόπουλος Κυριάκος.
Οι καλαθοσφαιριστές θα περάσουν ανά group από τις καθιερωμένες καρδιολογικές, παθολογικές και εργομετρικές εξετάσεις την Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου και θα συγκεντρωθούν στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 14:30 για να ξεκινήσουν την σκληρή δουλειά υπό τις οδηγίες του προπονητικού team των Γκίμα Δημητρίου, Μπλατσιώτη Χρήστου και Λευκόπουλου Μανώλη. Θα προηγηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός και θα μοιραστεί ο απαραίτητος ιματισμός. Η πρώτη προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους δημοσιογράφους και τους φίλους της ομάδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις