Βουτσάς, Βαμβακίδης και Παρχαρίδης τρέλαναν το κοινό της Βέροιας

Ότι και να πεις κανείς για την χθεσινή ποντιακή παράσταση «Ζωή και κότα... με χαβίτς και με κορκότα!!!» που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη» είναι πολύ λίγο. Μια ποντιακή επιθεώρηση γραμμένη από τους Δημήτρη Πιπερίδη και Κώστα Βαμβακίδη, η οποία πρόσφερε στο κοινό της Βέροιας ατελείωτο γέλιο και «θανατηφόρες» κωμικές ατάκες. Πρωταγωνιστές της παράστασης ήταν ο Τάκης Βαμβακίδης ως γνήσιος πόντιος, ο Αλέξης Παρχαρίδης ως πόντια γριά που τα λέει «έξω από τα δόντια» και φυσικά ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός Κώστας Βουτσάς. Συμμετείχαν επίσης η Έρρικα Νικολαΐδου, η Χρύσα Συμεωνίδου, ο Δημήτρης Πιπερίδης, καθώς και μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου της Καλλιθέας.
Η επιθεώρηση είχε έντονο κριτικό στοιχείο και σατύρισε σύσσωμο τον πολιτικό, τον καλλιτεχνικό και τον τηλεοπτικό κόσμο. Ο Κώ
στας Βουτσάς ακόμα και σ' αυτήν την ηλικία απέδειξε πως η τέχνη του ηθοποιού δεν χάνεται όσο χρόνια και αν περάσουν. Ήταν πραγματικά εξαιρετικός και απέσπασε τα εγκωμιαστικά σχόλια των παρευρισκόμενων. Αυτός όμως που πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο Αλέξης Παρχαρίδης. Ο Κοζανίτης καλλιτέχνης με ιδιαίτερη μαεστρία υποδύθηκε μια πόντια γριά και προκάλεσε γέλιο μέχρι δακρύων στο κοινό που τον καταχειροκρότησε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις