Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το «Time4Gym» μας δίνει 3 λόγους να γυμναστούμε το καλοκαίρι!

- BETTER BELLY 12 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 50€
- POWER PLATE 10 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 60€
- 4 ΜΗΝΕΣ 69€ (ΜΑΘΗΤΙΚΟ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ)
Ποιος είπε ότι το καλοκαίρι η γυμναστική αναβάλλεται, από... Σεπτέμβρη; Η γυμναστική στο «Time4Gym» είναι παντός καιρού και ειδικά τώρα το καλοκαίρι έχει για εμάς 3 σούπερ προσφορές που θα μας κρατήσουν σε φόρμα και θα μας στείλουν ανανεωμένους στην παραλία άμεσα!
Ελάτε σήμερα κιόλας στο «Time4Gym» και επιλέξτε την προσφορά που σας ταιριάζει:
- BETTER BELLY 12 συνεδρίες με 50€
Για τέλεια, επίπεδη κοιλιά και στομάχι. Αποκτήστε τη μέση και την κοιλιά που πάντα θέλατε, χάστε το λίπος από το στομάχι εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά και απαλλαγείτε από τους πόνους στην πλάτη με μια και μόνο μέθοδο.
- POWER PLATE 10 συνεδρίες συνεδρίες με 60€
Ιδανική εκγύμναση για άντρες και γυναίκες, με άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα στη μυική ενδυνάμωση, γράμμωση, σύσφιξη και σε διαφορά σε πόντους!
*Πόδια - Κοιλιά
*Λιποδιάλυση - Σύσφιξη
*Μυική Ενδυνάμωση - Γράμμωση
- 4 μήνες 69€ με όλες τις παροχές (μαθητικό-φοιτητικό)
Είσαι μαθητής ή φοιτητής; Έχεις ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Το «Time4Gym» σκέφτεται και τους μαθητές και φοιτητές και παρέχει απίθανη 4μηνη προσφορά με ΜΟΝΟ 69€ και ΟΛΕΣ τις παροχές!!!
Εμπιστευθείτε τη φυσική σας κατάσταση και την εκγύμναση των παιδιών σας στους επαγγελματίες γυμναστές, απόφοιτους ΤΕΦΑΑ, με πολυετή εμπειρία στο χώρο του fitness.

Δοκιμάστε στο «Time4Gym» το θαύμα της εκγύμνασης, το «Vacupower» που εξολοθρεύει κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος και λίπος, με μόλις 30 λεπτά τη συνεδρία και με αποτελέσματα ορατά και θεαματικά από την 4η φορά! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο 2331022257 για να κλείσετε το δοκιμαστικό ραντεβού σας! Έπειτα αφήστε την επαναστατική μέθοδο Vacu να δουλέψει. Αποκτήστε νέο σώμα, εύκολα, απλά και γρήγορα, μόλις από την 4η συνεδρία!

Πλατεία Αγίου Αντωνίου, Βέροια
τηλ. 2331022257

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ