Quantcast

http://picasion.com/

Στο Φράγμα ο τελικός του SURVIVOR!

ΠΟΙΟ ΑΛΣΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ; Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΓΕΦΥΡΑ ΕΝ ΠΛΩ-PUNCHINELLO-SURVIVOR KIDS PARK»
Το «Γέφυρα Εν Πλω - Punchinello - Survivor Kids Park» στο Φράγμα του Αλιάκμονα, για την Τετάρτη το βράδυ, ετοιμάζει τρελή κατάσταση για τον μεγάλο τελικό του 
SURVIVOR. 
Μεγάλος προτζέκτορας από όπου θα παρακολουθούμε απευθείας από το Άλσος Γαλατσίου τον πολυαναμενόμενο τελικό του SURVIVOR, με συνοδεία το πιο δυνατό σουβλάκι της πόλης, τις παγωμένες μπύρες μας και σε περιβάλλον... Αγιοδομινικανό! 
Αφού εκεί βρίσκεται και το μοναδικό survivor kids park που φτιάχτηκε στη Βέροια, όπου για όλο το καλοκαίρι τα παιδιά μας θα νιώθουν μαχητές! Με πολλές διαφορετικές πίστες, παζλ, αθλήματα, εμπόδια και νικητές! Το «Γέφυρα Εν Πλω - Punchinello - Survivor Kids Park» είναι ένας πραγματικός πολυχώρος διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. Η κουζίνα του «Γέφυρα Εν Πλω» ξεχωρίζει για τα αγνά και παραδοσιακά υλικά της, για το κορυφαίο σουβλάκι της, ενώ η ψησταριά της αποτελεί το δυνατό χαρτί, με κρέατα και κρεατοεδέσματα όλα χειροποίητα!
Ο αγαπημένος παιδότοπος των παιδιών και γονιών «Punchinello» και αυτό το καλοκαίρι μετακόμισε στο Φράγμα και έγινε «Punchinello summer»! Με εκπληκτικά φουσκωτά παιχνίδια, φουσκωτά εμπόδια και τσουλήθρες για να απασχολούνται διασκεδάζοντας τα παιδιά σας όσο εσείς απολαμβάνετε καφέ και δροσερά ροφήματα ή φαγητό. Διοργανώνει τα πιο αξέχαστα παιδικά πάρτι, με τις πιο πρωτότυπες θεματικές τούρτες ΔΩΡΟ (ρωτήστε για τα πακέτα γενεθλίων στα τηλέφωνα 2331020553, 6975406599, 6936523372, 6983224701) και με σχέδια που συνεχώς ανανεώνονται!

Πάρτε όλη την οικογένεια, ελάτε στο Φράγμα και απολαύστε φουλ πακέτο διασκέδασης!!! Και την Τετάρτη το βράδυ... τελικός SURVIVOR!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ