Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παντρεύτηκε η Ελεάνα Παπαϊωάννου - Και κλάααμα οι Βεροιώτες (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Στην κοινή γενέτειρά τους, τη Θεσσαλονίκη, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου η Ελεάνα Παπαϊωάννου και ο Δημήτρης Βεργίνης. Η τραγουδίστρια που απέκτησε φανατικό κοινό στη Βέροια, έπειτα από τις δυο επιτυχημένες σεζόν σε νυχτερινό κέντρο της πόλης μας, πλέον εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Πάτρα, για να είναι στο πλευρό του

μπασκετμπολίστα συζύγου της πλέον. 
Μετά από πολύχρονη σχέση, το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα και ο γάμος τελέστηκε παρουσία στενών συγγενών και φίλων του. Τη νύφη συνόδευσε στην εκκλησία ο πατέρας της και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου. Τρισευτυχισμένη και συγκινημένη και η μητέρα της Ελεάνας, η Ντίνα Παπαϊωάννου, επίσης τραγουδίστρια που εμφανιζόταν στη Βέροια σε έντεχνη σκηνή, ευχήθηκε στην κόρη και το γαμπρό της να είναι ευτυχισμένοι και να κάνουν ψηλά παιδιά. 
Την Παρασκευή το μεσημέρι, η Ελεάνα πήρε τις κολλητές της φίλες και αποχαιρέτισε την εργένικη ζωή σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με ένα bachelorette party στην πισίνα.
Η Ελεάνα επέλεξε νυφικό από δαντέλα σε λευκό χρώμα. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της ήταν απλά, ωστόσο το πλατύ χαμόγελο της πρόδιδε το πόσο ευτυχισμένη είναι. Αμέσως μετά το μυστήριο, οι κάμερες τους περίμεναν στο χώρο της δεξίωσης όπου τρισευτυχισμένη δήλωσε πως: «Οι καιροί για πρίγκιπες είναι δύσκολοι και χαίρομαι που με τον άνθρωπο αυτό αποφασίσαμε να ζήσουμε την ωραιότερη στιγμή της ζωής μας και το ζήσαμε στο 100%. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη». Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ