Quantcast

http://picasion.com/

Κεραυνοί Κάκαρη στον «Avena Fm»: «Mόνο τα ψηφαλάκια ενδιαφέρουν τον Βοργιαζίδη» (VIDEO)

«ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ» Ο ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
«Φωτιά» βάζει στην Δημοτική πλειοψηφία του Δήμου Βέροιας και προσωπικά στον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κάκκαρης, με τα όσα είπε μιλώντας το πρωί της Παρασκευής 30/6 στην ενημερωτική εκπομπή
«Πρωινές Ματιές» του Ράδιο Avena 97,7. 
Χρεώνει στον Δήμαρχο, ατολμία, αναποφασιστικότητα και στάση ισορροπιών, επιτρέποντας σε κάποιους να λειτουργούν μέσα στην ΚΕΠΑ ως να είναι το τσιφλίκι του πατέρα τους, κάνοντας κακοδιαχείριση και κατασπατάληση του Δημοτικού χρήματος. Ακόμη ότι ο Δήμαρχος είναι ενήμερος από τον ίδιο για όσα συμβαίνουν στην ΚΕΠΑ, αλλά δεν αντιδρά γιατί θέλει να καλύψει κάποιους δικούς του, αδιαφορώντας για το κοινό καλό.
Για το θέμα της δωρεάν παραχώρησης του θεάτρου σε καλλιτέχνες, όπως έγινε πρόσφατα με την συναυλία της Ελεονώρας Ζουγανέλης. Είπε ότι είναι απαράδεκτο αυτοί οι καλλιτέχνες να μην πληρώνουν για τον χώρο και ότι αυτό γίνεται απλά και μόνο για να πάρουν οι διοικούντες κάποιες προσκλήσεις τις οποίες θα μοιράσουν σε δικούς τους ανθρώπους, κάνοντας μικροπολιτική και για να βγουν κάποιες φωτογραφίες με τον καλλιτέχνη, για τις εφημερίδες και τα site. Ενώ επί των ημερών ως πρόεδρος της ΚΕΠΑ, οι καλλιτέχνες πλήρωναν για τον χώρο και δωρεάν προσκλήσεις δεν δινόταν σε κανέναν, «ακόμη και η γυναίκα μου πλήρωνε» είπε χαρακτηριστικά.
Απάντησε δε σε όλους αυτούς που τον κατηγορούν ότι πίσω από την επιστολή προς τον Δήμαρχο κρύβεται η πικρία του ότι δεν έγινε ο ίδιος πρόεδρος της ΚΕΠΑ. Λέγοντας ότι το θέμα αυτό δεν τον ενδιαφέρει και ότι ο ίδιος διετέλεσε 4 χρόνια πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ και 2 στην ΚΕΠΑ. Ξεκαθάρισε δε ότι στις επόμενες εκλογές δεν θα είναι με τον Κώστα Βοργιαζίδη και ότι μέσα στην Δημοτική πλειοψηφία νιώθει ξένο σώμα. Δεν προτίθεται όμως να φύγει γιατί όπως είπε: «Εγώ είμαι σε αυτήν την παράταξη από το 2002 ο Βοργιαζίδης ήρθε το 2010, άλλοι πρέπει να φύγουν. Τον δήμαρχο τον ενδιαφέρουν μόνο οι ισορροπίες, να μην χάσουμε τον έναν ή τον άλλον σύμβουλο, τα ψηφαλάκια». Δείτε το video:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ