Quantcast

http://picasion.com/

Τι θα γίνει από δω και πέρα στο Survivor

Χωρίς την Ευρυδίκη και άρα χωρίς εκπρόσωπο του γυναικείου φύλου θα συνεχιστεί από επόμενο επεισόδιο το Survivor και αφού ξεκινήσαμε με το τι θα γίνει το βράδυ της Τρίτης ας το συνεχίσουμε, λέγοντας πως πλέον τα έπαθλα… ξεφεύγουν. Έτσι, σύμφωνα με το τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο, ο νικητής του παιχνιδιού με τις ερωτήσεις θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο! Ναι, δεν υπάρχει κάποιο λάθος. Ο νικητής θα κερδίσει ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο.

Και αφού τελειώσαμε από το επόμενο επεισόδιο, ας πάμε σε εκείνο της Τετάρτης όπου αναμένεται να πέσουν «κορμιά», διότι είναι και το τελευταίο απ’ όπου θα αποχωρήσει κάποιος παίκτης.

Στη συνέχεια οι εναπομείναντες τέσσερις θα φύγουν από τον Άγιο Δομίνικο και θα πάνε για μερικές ημέρες σε κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα όπου θα μείνουν μακριά από τα… μικρόφωνα των Ελλήνων δημοσιογράφων, ενώ θα τους αφαιρεθούν και τα κινητά τους.

Και από εδώ και πέρα ξεκινάει ένας μικρός χαμός. Οι διαρροές θέλουν τον Γιάννη Σπαλιάρα να είναι αυτός που θα φύγει από το επόμενο συμβούλιο του νησιού. Αυτές οι διαρροές βέβαια έρχονται σε πλήρη σύγκρουση με άλλες διαρροές που θέλουν τους υπεύθυνους του καναλιού να έχουν προσεγγίσει τους συγγενείς του Σπαλιάρα για να τους κάνουν ερωτήσεις. Τι ερωτήσεις; Αυτό θα είναι ένα από τα αγωνίσματα του τελικού καθώς συγγενείς και αγωνιζόμενοι θα ερωτηθούν τα ίδια πράγματα και θα πρέπει να δώσουν τις ίδιες απαντήσεις.

Αυτό βέβαια, η παραγωγή της εκπομπής θα μπορούσε να το έχει κάνει με τους έξι τελευταίους παίκτες που υπήρχαν στο παιχνίδι για να έχει το… «κεφάλι» της ήσυχο αλλά αυτό είναι κάτι που μένει να το δούμε.

Υπενθυμίζεται πως ο ημιτελικός θα γίνει στις 4 Ιουλίου στην Αθήνα και θα εξαρτηθεί τόσο από αγώνισμα, όσο και από την ψηφοφορία του κόσμου. Το αγώνισμα θα γυριστεί στον Άγιο Δομίνικο και εμείς θα το δούμε σε βίντεο την ημέρα του ημιτελικού. Σε αυτόν θα συμμετέχουν τέσσερις παίκτες ενώ στον τελικό δύο.

Στις 5 Ιουλίου θα έχουμε λοιπόν τον τελικό. Αυτός θα κριθεί καθαρά και μόνο από την ψηφοφορία του κόσμου και δεν θα υπάρχει κανένα αγώνισμα.

Και μέσα σε όλα αυτά προέκυψε και ένα πρόβλημα για το ΣΚΑΪ καθώς υπάρχει μια πληροφορία που θέλει το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να εξετάζει την πιθανότητα να μεταθέσει την ώρα έναρξης του τελικού και του ημιτελικού από τις 9 το βράδυ (όπως είναι προγραμματισμένο) στις 11 με τους υπεύθυνους του σταθμού να πιέζουν προκειμένου να μην γίνει μια τέτοια αλλαγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ