Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άνοιξε στη Βέροια το απόλυτο στέκι του καλοκαιριού! Εκεί που τρως χωρίς να παραγγείλεις!

Ένας νέος χώρος άνοιξε μόλις χθες στη Βέροια. Ένας χώρος ανανεωμένος, καλοκαιρινός, ένας χώρος για όλους. Το «Σχάρες και τηγανιές» θα το βρείτε στο δρόμο για το Νοσοκομείο Βέροιας. Ανοιχτό από το πρωί για καφέ, για τσιπουράκι και μεζέ, μέχρι το βράδυ για ποτό. Τα συν του; Άνετο πάρκινγκ, ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος με σούπερ παιχνίδια για την
απασχόληση και τη διασκέδαση των παιδιών, τραπεζάκια στο γκαζόν, πράσινο, φυσική σκιά, δροσιά και θέα.
Το πιο συν του; Όταν παραγγείλεις το τσιπουράκι σου, μαζί του θα έρθει ο μεζές σύμφωνα με τη Βολιώτικη συνήθεια. Δηλαδή; Κάθεσαι σ' ένα τραπεζάκι στο γκαζόν, κάτω από μια σκιά και χαλαρώνεις. Θέλεις τσιπουράκι; Το παραγγέλνεις και όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους. Ο σερβιτόρος δε ρωτάει, μόνο σερβίρει. Εσύ δεν παραγγέλνεις, μόνο τρως! «Μη σε αγχώνει το τι θα φας, άστο σε μας!» λένε.
Στο «Σχάρες και τηγανιές» μπορείς να διοργανώσεις τα πιο καλοκαιρινά γενέθλια του παιδιού σου. Οι γονείς θα απολαύσουν τον καφέ η το ποτό τους σ' ένα υπέροχο περιβάλλον, ενώ τα παιδάκια θα παίξουν και θα διασκεδάσουν, περνώντας αξέχαστα, στις κούνιες, τις τραμπάλες, τις τσουλήθρες και τα παιχνίδια του ειδικά διαμορφωμένου παιδότοπου.
Ιδανικός προορισμός και για τα καλοκαιρινά βράδια στην πόλη για την οικογένεια και την παρέα. Επιλέξτε να πιείτε ένα ποτό ή δροσιστικό κοκτέιλ στο μπαρ, ή χαλαρώστε σ' ένα τραπέζι απολαμβάνοντας τη μπύρα ή το τσίπουρο με τις γευστικές προτάσεις του μάγειρα. Η μουσικούλα και η μαγευτική θέα της φωτισμένης Βέροιας θα σας ταξιδέψει.
























ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ