Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το ice cream shop άνοιξε στο «Piazza Panera»

ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ KAYAK
Οι θεϊκές απολαύσεις συνεχίζονται στο «Piazza Panera», που ξέρει και μπορεί να μας δημιουργεί αξέχαστες γευστικές εμπειρίες. Η νέα, καλοκαιρινή προσθήκη λέγεται «Kayak». Το ελληνικό παγωτό που επικεντρώνεται στη δημιουργία μοναδικών γεύσεων και σαρώνει τα
βραβεία γεύσης, καινοτομίας και επικέντρωσης στον πελάτη. Το ice cream shop του «Piazza Panera»... άνοιξε στην Πιερίων 46, είναι πολύχρωμο, με υπέροχο άρωμα, γεύσεις που σε ταξιδεύουν και κυρίως ποιοτικά και αγνά υλικά.
Γευθείτε το αυθεντικό παγωτό, sorbet και frozen yogurt «Kayak», σε μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς. Συνδυάστε το με τον με τον ποιοτικό Mrs ROSE, 100% Arabica Gourmet Ιταλικό καφέ που προσφέρει το «Piazza Panera» ή ένα home made γλυκό, αχτύπητη γευστική εμπειρία, ιδανική για τα καλοκαιρινά απογεύματα στη Βέροια.
Το παγωτό Kayak γνωρίζει διαρκώς διεθνείς διακρίσεις, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε χιλιάδες εταιρείες από όλο τον κόσμο, αναγνωρίζεται σε διεθνές επίπεδο και μεταφέρει την κουλτούρα και τις αξίες μας πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας. Τα frozen yogurt, με 100% ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, τα δοκίμασαν πάνω από 400 ειδικοί γευσιγνωσίας, σεφ και food writers, δίνοντάς τους 2 βραβεία στο μεγαλύτερο και πιο αναγνωρισμένο διαγωνισμό γαστρονομίας!

Ακόμα μια φορά το «Piazza Panera» επιβεβαιώνει τη φιλοσοφία του... την αφοσίωσή του στην κάλυψη των γαστρονομικών αναγκών του πελάτη! 
«Piazza Panera», στην Πιερίων 46, Βέροια
τηλ. 2331301990









ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ