Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν πάει το μυαλό σας, ποιος τραγουδιστής της Βέροιας είναι ξάδελφος της Όλγας Λαφαζάνη

Είναι ορισμένες περιπτώσεις που επιβεβαιώνεται η παροιμία που λέει πως το μήλο έχει πέσει κάτω από την μηλιά. Δεν ξέρουμε αν είναι το καλλιτεχνικό DNA που έχουν μέσα τους, αλλά στην πράξη, διαπρέπουν στον τομέα που ο καθένας έχει ακολουθήσει. Ο λόγος φυσικά για την γοητευτική Ημαθιώτισσα παρουσιάστρια Όλγα Λαφαζάνη και έναν πολύ γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος
μας «συστήθηκε» εδώ και μερικούς μήνες στη νύχτα της Βέροιας και αμέσως κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Οι δυο τους εκτός από αγαπημένοι συγγενείς (είναι πρώτα ξαδέλφια!) κάνουν συνέχεια παρέα μεταξύ τους.
Μιλάμε φυσικά για τον λαϊκό τραγουδιστή Φώντα Λαφαζάνη, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στις πίστες της Ημαθίας. Στην φωτογραφία, τον βλέπετε μαζί με την λατρεμένη του ξαδέλφη, σε πρόσφατη επίσκεψή της στην πόλη της Αλεξάνδρειας. Μάλιστα, κάθε φορά που το «Βουνό» κατεβαίνει στην Αθήνα, την επισκέπτεται συνέχεια, καθώς έχει άριστες σχέσεις τόσο με την ίδια, όσο και με τον σύζυγό της, Νίκο Οικονόμου. Σε δηλώσεις του, ο δημοφιλής ερμηνευτής, μίλησε με πολύ εγκωμιστιακά σχόλια για την Όλγα Λαφαζάνη, χαρακτηρίζοντας την, ως μια από τις κορυφαίες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ