Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτός είναι ο Βασίλης, ο νέος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής από τη Βέροια

Πολλοί από εσάς ίσως να τον γνωρίζετε από το «Στάσου Μύγδαλα». Σίγουρα τον έχετε πετύχει εκεί και κάτι που θα έχετε δοκιμάσει, θα έχει φτάσει στο τραπέζι σας από τα χέρια του. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι ο Βασίλης, δε σερβίρει μόνο, αλλά κυρίως τραγουδάει! Μπορεί όχι ταυτόχρονα, όχι πάντα τουλάχιστον, αλλά με κάθε ευκαιρία, καθώς εργάζεται στο
«Στάσου Μύγδαλα» ως σερβιτόρος, προσπαθώντας να κατακτήσει το μεγάλο του όνειρο. Το τραγούδι.
Ήδη έχει κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο χώρο, με live εμφανίσεις σε καφέ μπαρ, ενώ τα σχέδιά του περιλαμβάνουν και επόμενα, μεγαλύτερα βήματα. Ο νεαρός αυτός Βεροιώτης διαθέτει όλο το πακέτο και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να απασχολήσει τους καλλιτεχνικούς κύκλους. Τι γνωρίζουμε όμως για τον Βασίλη; Πως ξεκίνησε η τρέλα με τη μουσική; Πως αποφάσισε να σταθεί απέναντι από τον κόσμο και να τραγουδήσει ζωντανά; Που εμφανίζεται τώρα και ποια είναι τα επόμενα σχέδιά του; 
«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Βέροια. Ασχολούμαι με τη μουσική από μικρή ηλικία, Είχα τρέλα με τα κρουστά, εκφραζόμουν μέσα από ό,τι έδινε ρυθμό και ακόμα το κάνω. Ξεκίνησα να τραγουδάω σε χορωδία από την 5η Δημοτικού και έπειτα σε σχολικές εκδηλώσεις μέχρι και το Γυμνάσιο. Στη συνέχεια ασχολήθηκα με τα ντραμς, ενώ παράλληλα δούλευα σε καφέ μπαρ με κάνοντας live και έτσι γνώρισα διάφορους καλλιτέχνες που έχουν βάλει όλα αυτά τα χρόνια το δικό τους λιθαράκι στο ελληνικό πεντάγραμμο».
Δε σκέφτηκες ποτέ να ακολουθήσεις έναν πιο... σύντομο δρόμο για το όνειρο;
«Δεν ήθελα ποτέ να κάνω κάτι σύντομο για να φτάσω άμεσα στον στόχο μου. Η βιασύνη φέρνει λάθος χειρισμούς που δεν βγάζουν σε καλό. Προσπαθώ σιγά σιγά και με σταθερά βήματα να κάνω πράγματα στον χώρο αυτό που με ενδιαφέρει. Πριν από 3 χρόνια, έπειτα από παρότρυνση του κολλητού μου, αποφάσισα να ασχοληθώ πιο πολύ με την μουσική και να χρησιμοποιήσω, αν θέλεις την έκφραση, τις διασυνδέσεις μου στον χώρο, που ακόμα με βοηθάνε στο κυνηγητό του ονείρου μου, το τραγούδι».
Πες ένα στοιχείο του χαρακτήρα σου που θα σε βοηθήσει στην κατάκτηση του στόχου σου.
«Έχω πολλή θέληση και πιστεύω πως αν υπάρχει αυτή, όλα γίνονται. Αρκεί να μην το αφήνεις, γιατί ό,τι αφήνεις... σε αφήνει!»
Πολύς κόσμος στη Βέροια σε έχει γνωρίσει μέσα από την δεύτερη δουλειά σου, έναν τελείως διαφορετικό τομέα.
«Παράλληλα με το τραγούδι, εργάζομαι και ως σερβιτόρος, κάτι που με βοηθάει να κατακτήσω το όνειρο αυτό. Μπορεί να είναι διαφορετικός τομέας, μου προσφέρει όμως κάτι κοινό με το τραγούδι, μια συνεχή επαφή με τον κόσμο».
Που σε βρίσκουμε αυτή την περίοδο; Εμφανίζεσαι κάπου;
«Φέτος, τραγουδιστικά, βρίσκομαι ολόκληρη τη χειμερινή σεζόν στο «Αρχοντικό» στην Έδεσσα».
Τι μουσική σου αρέσει να ακούς και τι είδος μουσικής τραγουδάς όπου εμφανίζεσαι;
Το στυλ που μου αρέσει είναι αυτό που ήδη τραγουδάω, λαϊκό ελαφρολαϊκό. 
Υπάρχει κάποιος τραγουδιστής την καριέρα του οποίου θα ήθελες να ακολουθήσεις;
Έχουν έρθει όλα έτσι, στην μέχρι τώρα πορεία μου στο χώρο, που έχω γνωρίσει σημαντικούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες. Δεν θα θελα να έχω ίδια καριέρα με κάποιον από τους καλλιτέχνες που ξεχωρίζω, αυτό μου δίνει όμως έναν λόγο παραπάνω να προσπαθήσω για κάτι καλύτερο από αυτό που έχουν πετύχει.

Σχετικά με την επόμενη σεζόν, οι προτάσεις υπάρχουν, οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει εμφανίσεις στη Βέροια. Καλή επιτυχία Βασίλη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ