Quantcast

http://picasion.com/

Βεροιώτης χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο - Η μητέρα του έκαψε καταλάθος τα λεφτά του!

Την συγκεκριμένη απίστευτη ιστορία, μας την διηγήθηκε ένα συγγενικό πρόσωπο του ανθρώπου, ο οποίος «φλερτάρει» επάξια με το βραβείο γκαντεμιάς για το 2017 στη Βέροια. Πιο συγκεκριμένα, ένα ασύλληπτο περιστατικό, που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους, συνέβη πριν από δύο μήνες περίπου σ' ένα χωριό της Ημαθίας. Ένας γνωστός επιχειρηματίας, ο
οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου, γύρισε αργά το απόγευμα στο πατρικό του, έχοντας μαζί του χρήματα, τυλιγμένα σε μια εφημερίδα. Το ποσό ανερχόταν περίπου στα 6.000 ευρώ και για τον λόγο αυτό, το πακέτο έμοιαζε καλά φυλαγμένο και δίχως να δημιουργεί υποψίες ότι κρύβει αυτό το σεβαστό ποσό.
Άφησε λοιπόν την εφημερίδα στην τραπεζαρία και πήγε για την ανάγκη του στην τουαλέτα. Εκείνη την στιγμή, εμφανίστηκε η μητέρα του, η οποία στην προσπάθειά της να ανάψει το τζάκι χρησιμοποίησε ως προσάναμμα την εφημερίδα. Το μοιραίο αποτέλεσμα ήταν να καούνε ολοσχερώς όλα τα χρήματα που υπήρχαν μέσα. Με το που γύρισε ο άτυχος άνδρας από την τουαλέτα, ρώτησε με αγωνία την μητέρα του που πήγε η εφημερίδα; Εκείνη, δίχως να υποψιαστεί κάτι, του απάντησε πως την έριξε μέσα στην φωτιά! Η συνέχεια πραγματικά δεν περιγράφεται με λέξεις... Ο άνδρας έμεινε με το στόμα ανοιχτό και δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει αυτό που του συνέβη μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Όταν άρχισε να εξηγεί στην μητέρα του τι είχε συμβεί, τα λεφτά είχαν ήδη γίνει... καπνός!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ