Quantcast

http://picasion.com/

Πρώην ποδοσφαιριστές της Βέροιας και της Αλεξάνδρειας ήταν συμπαίκτες με τον «Ντάνο»

Για τον δημοφιλή παίκτη του πολυσυζητημένου Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, άλλοτε συμπαίκτη τους, που διαπρέπει ως «Ντάνος» στον Άγιο Δομίνικο και μέσα από τους δέκτες του «ΣΚΑΪ» μίλησαν στον arenafm.gr οι Μίμης Μπενίσκος και Γιώργος Σαϊτιώτης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Αλεξάνδρειας Μίμης Μπενίσκος, που ξεχωρίζει για το ύψος του και έχει θητεία ακόμα σε Άρη, Αγροτικό Αστέρα, Θρασύβουλο, Λαμία, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Οδυσσέα Κορδελιού, ήταν συμπαίκτης του «Ντάνου» στον Εθνικό Αστέρα και δηλώνει: 
«Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο παίξαμε μαζί δυόμισι χρόνια στον Εθνικό Αστέρα στη Β΄ Εθνική. Δε βλέπω πολύ το παιχνίδι, έχουμε καιρό να μιλήσουμε, θα τον πάρω όταν… ησυχάσει από αυτά. Έχουμε καλές αναμνήσεις. Ήταν μαχητής, με πάθος για νίκη, ένα γελαστό παιδί, συνεσταλμένο, που δούλευε πολύ, μιλούσε λίγο και έδινε ότι είχε. Ήταν αποφασιστικός στα δύσκολα και αγαπητός σε όλους, βοηθούσε τους συμπαίκτες μας. Δεν είχε αυταπάτες, ήξερε ως που μπορούσε να φτάσει. Ήταν ένας κλασικός, δυνατός και σκληροτράχηλος στόπερ Β΄ Εθνικής ενίοτε και αριστερό μπακ. Από Βόρεια Ελλάδα είχαμε μαζί μας και τους Γκίτκο και Γουμάγια. Θυμάμαι σε μια φάση στην προπόνηση, βρήκε στο κεφάλι τον Στέλιο Κοζανίδη, που του είπε: «Γιώργο, φύγε. Γύρνα στη Σκιάθο για θαλάσσιο σκι!».
Από την πλευρά του, ο έμπειρος επιθετικός, Γιώργος Σαϊτιώτης, με λαμπρή καριέρα σε ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια, Λάρισα, Ολυμπιακό Βόλου, Κασσάνδρα, Νεάπολη, Νίκη Βόλου κ.α. (τώρα στο τοπικό Χαλκιδικής, με τον Άγιο Παντελεήμονα), ανέφερε: «Από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα, το πρώτο πράγμα που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήτνα η γράμμωσή του. Γνωριστήκαμε το 2004-2005, ως συμπαίκτες στον Ολυμπιακό Βόλου. Ήταν χαρακτήρας ειλικρινής, παθιαζόταν στις προπονήσεις, γιατί ήθελε να παίζει.
Ως παίκτη τον διέκρινε η δύναμη, ο τσαμπουκάς, η ταχύτητα, το πάθος. Αδύναμά του στοιχεία ήταν ότι δεν ήταν καλός με τη μπάλα και ήταν άστοχος. Έπαιζε κυρίως στόπερ και αριστερό μπακ. Βγαίναμε συχνά, πήγα εκδρομή στις Κουκουναριές Σκιάθου, με κέρασε, παίξαμε με τα φουσκωτά και γενικά ήταν πολύ καλός στην παρέα. Εκείνη τη χρονιά δεν έπαιξε στη Β΄ Εθνική, είχε μόνο μια συμμετοχή, με προπονητή τον Στράτο Βουτσακέλη, με τον οποίο δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά! Για μεγάλη καριέρα δεν άξιζε, του έλειπαν πολλά ποδοσφαιρικά στοιχεία, αλλά αντικειμενικά μπορούσε να κάνει περισσότερες συμμετοχές στις ομάδες του. Παίξαμε αντίπαλοι όταν αυτός ήταν Εθνικό Αστέρα και εγώ στον ΠΑΣ Γιάννινα, είχε βάλει και το μοναδικό γκολ της καριέρας του μέσα στα Γιάννενα. Είχαμε επαφές μέχρι το 2010, εγώ συνέχισα την καριέρα μου, αυτός χάθηκε και η απόσταση μας απομάκρυνε. Υποστήριζε Ολυμπιακό, του άρεσε γενικά ο αθλητισμός, δεν είχε προτιμήσεις γενικά στο άθλημα. Όπου και να τον έβαζες, έπαιζε με ζήλο. Πολλούς «κολλητούς» από το ποδόσφαιρο νομίζω πως δεν έκανε, αλλά στις συναναστροφές και τις ομιλίες του είναι απόλυτα νορμάλ. Τον πιστεύω πολύ στο Survivor, πιστεύω ότι θα τερματίσει πρώτος, το πολύ δεύτερος, κάθε τι άλλο θα είναι έκπληξη. Στο τηλεπαιχνίδι αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση η ειλικρίνειά του. Ποτέ μα ποτέ δεν είπε κάτι στραβό για κάποιον, μια παρατήρηση, κάτι να τον πειράζει. Τα κρατά μέσα του και προσπαθεί να βοηθά σε όλα. Σε αυτό το θέμα τον παραδέχονται, είναι ειλικρινής, αλλά δεν μου αρέσει που οι συμπαίκτες του τον κρίνουν άσχημα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ