Το Πασχαλινό bazaar της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» σας περιμένει στην Ιπποκράτους

Το Πασχαλινό bazaar της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» άνοιξε και φέτος τις πόρτες του και μας περιμένει για τις αγορές μας, που θα γεμίσουν αγάπη τα φιλοξενούμενα παιδιά των Σπιτιών της. Φέτος, το bazaar φιλοξενείται στο πρώην κατάστημα Body Shop, Ιπποκράτους 36 (δίπλα στο «Μανιτάρι») και μας περιμένει κάθε μέρα από τις 9:00 έως τις
14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:30. Το Σάββατο 8 /4 και την Κυριακή 9/4 το κατάστημα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως τις 15:00.


Οι εθελόντριες του Οργανισμού από την Ημαθία και άλλες περιοχές της Ελλάδας, έβαλαν πολύ μεράκι, πολλή αγάπη και μεγάλη τέχνη και δημιούργησαν και φέτος θαυμάσια έργα, χρηστικά, διακοσμητικά: λαμπάδες για κάθε γούστο και ηλικία, πασχαλινά αυγά, πετσέτες, μαρμελάδες και γλυκά, άλλα εδώδιμα, στολίδια, κοσμήματα, εποχιακά και άπειρα άλλα είδη υψηλής αισθητικής και ποιότητας. 
Τα έργα των εθελοντριών διατίθενται σε πολύ χαμηλές τιμές, ώστε όλοι οι φίλοι και οι υποστηρικτές του έργου της Πρωτοβουλίας να μπορέσουν για άλλη μία φορά να βοηθήσουν στην φροντίδα και προστασία των φιλοξενούμενων παιδιών της.


Δημοφιλείς αναρτήσεις