Quantcast

http://picasion.com/

Φιλικό των Παλαιμάχων Βέροιας στη Δράμα

Τη Δευτέρα 24 Απριλίου η ομάδα των Παλαιμάχων ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας δίνουν αγώνα στη Δράμα με την ιστορική Δόξα, την ομάδα των μαυραετών. Η αναχώρηση θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας στις 14:45 από το καφέ «Ζαχαρόπαστα» στην οδό Πιερίων και καλούνται όλοι οι παλαίμαχοι να βρίσκονται έγκαιρα στο σημείο αναχώρησης. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή οι εξής ποδοσφαιριστές:
Παπατζίκος, Κατσώνης, Μίλης, Κελεσίδης, Τρούπκος, Παπανώτας, Βεζυργιανόπουλος, Μελετίδης, Υφαντίδης, Χωλόπουλους, Ελευθεριάδης, Χωματάς, Σαββίδης, Σταφυλίδης Κ., Μαντζαρίδης, Νατσούρας, Κεσίδης, Τσιούχας, Παπαδόπουλος Στ., Παπαδόπουλος Μ., Ταντής, Καλτσάς, Σιούτης.

Προπονητής της ομάδας μας ο Γιώργος Χατζάρας με βοηθό τον Χριστόφορο Πουρσανίδη και φροντιστή τον Σούλη Σταφυλίδη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι παλαιότεροι παλαίμαχοι: Σπυρίδων Άγγελος, Παπαδόπουλος Θωμάς, Γκέσιος Δημήτρης, Θεοδωρίδης Θέμης, Μιχαηλίδης Παναγιώτης, Μπαρμπαρούσης Γιάννης, οι παράγοντες Διαμάντης Στέργιος, Μπιζέτας Αντώνης και ο γιατρός Σουκιούρογλου Μπάμπης.

Πριν την έναρξη του αγώνα με τη Δόξα Δράμας, ο Σύλλογος Παλαιμάχων ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας θα απονείμει τιμητική πλακέτα στον Γιώργο Μιχαηλίδη, παλαίμαχο της Δόξας που είχε αγωνιστεί και στη Βέροια τη δεκαετία του ’80, καθώς και τον Ηλία Χατζηελευθερίου για την προσφορά του στην ομάδα τους, αλλά και στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Φιλικό και με ΠΑΟΚ

Τέλος, η ομάδα των Παλαιμάχων έχει προγραμματίσει φιλικό αγώνα και με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Βέροια στις 15 Μαΐου 2017.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ