Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέες αφίξεις, νέες γεύσεις στο «Αγορά cafe bistro»

Έχει τη δική του ταυτότητα και μια ιδιαίτερη αισθητική, που θυμίζει cozy γαλλικό bistro, μόνο που βρίσκεται στην καρδιά της Βέροιας! Το «αγορά cafe bistro» μπήκε στην καθημερινότητά μας με προτάσεις από το πρωί έως αργά το βράδυ. Από το πρωί με υπέροχα χαρμάνια καφέ, το απόγευμα με φρεσκοψημένες βάφλες, δροσερά ροφήματα και κοκτέιλ, έως το βράδυ για ποτό ή για τις εμπνευσμένες προτάσεις του chef, συνοδευόμενες με κρασιά από την πλούσια wine list.
New entry στο «αγορά», τα «bfresh spitiko» σε 5 γεύσεις χυμών, λεμονάδας και τσάι. Τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει, τι καλύτερο από ένα δροσιστικό ρόφημα, χωρίς ζάχαρη, με μόνο το φυσικό γλυκαντικό στάβια, με ελάχιστες θερμίδες, φουλ γεύση και απόλαυση! Χυμός μήλο με περγαμόντο και πράσινο τσάι, χυμός ρόδι με πράσινο τσάι, χυμός βύσσινο με πικραμύγδαλο, λεμόνι με μαστίχα Χίου και σπιτική λεμονάδα με πιπερόριζα. 
Η πιο γλυκιά νέα είσοδος βέβαια είναι οι φρεσκοψημένες βάφλες. Τις κλασσικές βάφλες του «αγορά» τις έχουμε ήδη δοκιμάσει και τις λατρέψαμε. Τώρα ο σεφ ετοίμασε και καινούριες γεύσεις - κόλαση, Bueno, Προφιτερόλ, Oreo, Black Forest και Μιλφέιγ, με κρέμες, σιρόπια και παγωτό... που θα ερωτευτούμε!
Και φυσικά τα πιάτα του «αγορά» που συνοδεύουν το κρασί, τη μπύρα και το ποτό μας. Finger food για την παρέα αλλά και λαχταριστά burger, club sandwich και σαλάτες, με την υπογραφή του σεφ της «αγοράς».

«Agora cafe bistro»
Ιπποκράτους και Κάππου γωνία στη Βέροια






Οι αλμυρές προτάσις του Σεφ








Και οι καινούριες βάφλες!
Μιλφέιγ (Κρύα κρέμα ζαχαροπλαστικής, θρυμματισμένη σφολιάτα, ζάχαρη άχνη)

Bueno (Φουντούκια, πραλίνα bueno, σοκολάτα γάλακτος)

Προφιτερόλ (Κρύα κρέμα ζαχαροπλαστικής, μαύρη σοκολάτα, τρίμμα σοκολάτας, σαντιγί)

Oreo (Λευκή σοκολάτα, μπισκότο Oreo, μαύρη σοκολάτα, σαντιγί)

Black Forest (Πραλίνα, αγριοκέρασο, λιωμένη μαύρη σοκολάτα, τρίμμα σοκολάτας, σαντιγί)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ