Quantcast

http://picasion.com/

Με τευτλοπαραγωγούς στη Βέροια συναντήθηκε η Μανταλένα Παπαδοπούλου

Η Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου με την πολιτευτή Β’ Θεσσαλονίκης και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Στέλλα Βαλάνη και το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ημαθίας Δημήτρης Σπαθάκης, συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία του Σωματείου Τευτλοπαραγωγών Κεντρικής Μακεδονίας, αποτελούμενη
από τον Πρόεδρο κ. Παύλο Μπογιαννίδη, τον Αντιπρόεδρο κ. Θανάση Πίπα και τον Γραμματέα κ. Γιάννη Σαμαρά στη Βέροια. Η αντιπροσωπεία του Σωματείου δήλωσε ικανοποιημένη από τις μέχρι τώρα ενέργειες της Κυβέρνησης για τη στήριξη των τευτλοπαραγωγών και ευχαρίστησε τους Ανεξάρτητους Έλληνες για τη στήριξη που παρείχαν με τις παρεμβάσεις τους προκειμένου για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια οι παραγωγοί να εξοφληθούν γρήγορα μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2016, όπως και έγινε.
Ικανοποιήθηκαν επίσης και για τις ανάλογες ενέργειες για την έγκριση και αύξηση της συνδεδεμένης ενίσχυσης για την οποία δόθηκε εντολή εξόφλησης για την καμπάνια του 2016 την προηγούμενη εβδομάδα, αναπτύσσοντας σταδιακά την εμπιστοσύνη των τευτλοπαραγωγών με αποτέλεσμα η σπορά φέτος να ξεπερνά σε στρέμματα την σπορά άλλων ετών.

Ζήτησαν επίσης να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την προώθηση απελευθέρωσης της ολοκληρωμένης πληρωμής. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη για τα ζητήματα που τους απασχολούν ο οποίος είναι συνεχώς σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους.

Συζητήθηκε επίσης ευρύτερα το θέμα της περαιτέρω ενίσχυσης της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης και του εργοστασίου στο Πλατύ Ημαθίας.

Η Εκπρόσωπος Μανταλένα Παπαδοπούλου, η πολιτευτής Β’ Θεσσαλονίκης και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Στέλλα Βαλάνη και το στέλεχος του Κινήματος στην Ημαθία Δημήτρης Σπαθάκης δήλωσαν στο τέλος της συνάντησης ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα τους, όπως έκαναν τόσα χρόνια, στον αγώνα για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους. Η ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής στη Πατρίδα μας είναι κορυφαίας στρατηγικής σημασίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ