Ημαθιώτης παίρνει 3.200.000€ για να κάθεται!

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
Τον Φεβρουάριου του 2016 ο Αστέρας Τρίπολης έκανε ένα σούπερ deal με την Guangzhou R&F για την πώληση του Ναουσαίου Απόστολου Γιάννου. Ο 27άχρονος άσος, όχι μόνο επέλεξε το πρωτάθλημα της Κίνας, αλλά και την εθνική ομάδα της Αυστραλίας! Ο λόγος; Ως... Αυστραλός δεν θα έπιανε θέση ξένου, οπότε διευκόλυνε έτσι

και τους κινέζους να προχωρήσουν στις γνωστές μεταγραφές των πανάκριβων Βραζιλιάνων χωρίς πρόβλημα. Έλα όμως που ο Γιάννου την... πάτησε (;!) Με... εντολή της κυβέρνησης ο νόμος για τους ξένους παίκτες άλλαξε, με σκοπό να βγουν περισσότερα εγχώρια ταλέντα και πλέον ο Γιάννου πιάνεται ως μη κοινοτικός! Έτσι, μέχρι στιγμής βρίσκεται εκτός αποστολής σ' όλα τα παιχνίδια της Guangzhou R&F, αφού προτιμούνται οι Βραζιλιάνοι Ρενατίνιο, Ζούνιορ Ούσο και ο Ισραηλινός Εράν Ζαχάβι.

ΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Αυτό βέβαια δεν αλλάζει το γεγονός πως ο Απόστολος Γιάννου έχει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1.600.000€! Με δεδομένο πως έχει ακόμα δυο έτη διάρκεια, τότε μπορεί να... κάθεται μέχρι το τέλος και να λάβει 3.200.000€! Θυμίζουμε πάντως πως το όνομα του ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού και δεν αποκλείεται οι πράσινοι να επανέλθουν το καλοκαίρι. Κάτι τέτοιο φυσικά με την προϋπόθεση πως οι Κινέζοι θα καλύψουν ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του ή ο ίδιος θα ρίξει... κατακόρυφα τις απαιτήσεις του.

Ποιος θα το έκανε όμως στη θέση του;

Δημοφιλείς αναρτήσεις