Εσύ είδες τη νέα ανδρική κολεξιόν «Παπαδήμα»; (ΦΩΤΟ)

Το Πάσχα έφτασε και η αγορά καινούριων παπουτσιών δεν είναι μόνο για τα βαφτιστήρια... Το Πάσχα είναι μια κατάλληλη ευκαιρία και για τον άνδρα να ανανεώσει την παπουτσοθήκη του, με στιλάτα και ποιοτικά παπούτσια, για άνεση και μοναδικές εμφανίσεις. Στο πολυκατάστημα «Παπαδημας» στην Αλεξάνδρεια, η ανοιξιάτικη
ανδρική κολεξιόν περιλαμβάνει τα αγαπημένα oxfords σε διάφορα χρώματα, στιλάτες εσπαντρίγιες, αθλητικά και σταράκια για πιο casual εμφανίσεις αλλά και επιλογές για πιο επίσημες εμφανίσεις. Όλα εξαιρετικής ποιότητας και γνωστών ελληνικών εταιρειών και στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Ξεχωρίστε σε όλες τις περιστάσεις, από το βράδυ της Ανάστασης μέχρι και τις πασχαλινές εξορμήσεις!
Κάντε την σωστή επιλογή… Επισκεφθείτε μας και αποκτήστε αυτό που σας ταιριάζει!!
Δείτε:Βρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩ(Το κατάστημα ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ δέχεται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες)

Πολυκατάστημα ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ
Βετσοπούλου 139, Αλεξάνδρεια
Τηλέφωνο: 2333023345

Δημοφιλείς αναρτήσεις