Quantcast

http://picasion.com/

Απίστευτη ιστορία: Bacelor party κατέληξε σε περιπέτεια στο Ξηρολίβαδο!

ΓΑΜΠΡΟΣ, ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΟΥ ΚΑΙ ΘΕΙΟΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑ
Στο Αστυνομικό Τμήμα Ξηρολιβάδου κατέληξε μέλλων γαμπρός, λίγες ώρες πριν το γάμο του που θα πραγματοποιούνταν μάλιστα στην Αθήνα! Η κακόγουστη πλάκα ενός φίλου του κατά τη διάρκεια του bacelor party, είχε σαν αποτέλεσμα να βρεθεί σε κατάσταση μέθης, μαζί με
το θείο του και την στρίπερ, στην άλλη άκρης της Ελλάδας. Οι τρεις τους εντοπίστηκαν περιπλανώμενοι από τους Αστυνομικούς κάπου στο Ξηρολίβαδο, που τους οδήγησαν με τις κατηγορίες σωματεμπορίας και παράνομης εισόδου στη χώρα στο Τμήμα του χωριού. Τελικά η παρεξήγηση λύθηκε, γαμπρός και θείος επέστρεψαν κακήν κακώς στην Αθήνα για το γάμο, ενώ η εξωτική χορεύτρια παρέμεινε για να γνωρίσει μαζί με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας τις ομορφιές του μαγευτικού Ξηρολιβάδου.
Απίστευτες καταστάσεις, που θα έλεγε κανείς πως είναι βγαλμένες από ταινία. Και δίκιο θα είχε, καθώς πρόκειται για σκηνές από την πολύ επιτυχημένη σειρά που προβλήθηκε στο MEGA σε δυο κύκλους, τις χρονιές 2007 - 2009. Οι εν λόγω σκηνές ήταν πιθανόν μια έκπληξη που χάρισε στους συντοπίτες του ο ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, ο Βεροιώτης Δημήτρης Μαυρόπουλος, όπου «μετέφερε» τις σκηνές από το τελευταίο επεισόδιο σε Βέροια και Ξηρολίβαδο και στο υποτιθέμενο Αστυνομικό Τμήμα του χωριού. Αν και τα επεισόδια είναι παλιά, οι επαναλήψεις του MEGA μας έδωσαν χθες την ευκαιρία να το θυμηθούμε για μια ακόμη φορά. Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ