Quantcast

http://picasion.com/

«Speed fit - Miha bodytec»: Δοκιμάστε ΔΩΡΕΑΝ το θαύμα της εκγύμνασης! (ΦΩΤΟ)

ΤΗΛ: 2331065566
20 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΚΟΥΝ!

Στο εξωτερικό είναι διαδεδομένο τα τελευταία χρόνια. Στην Ελλάδα έφτασε μόλις πέρυσι... Τώρα το «miha bodytec» έφτασε επιτέλους και στη Βέροια! Τι είναι; Είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι περισσότερο από ένα όργανο γυμναστικής. Το«miha bodytec» είναι ένα μηχάνημα

εκγύμνασης που ειδικεύεται στην ηλεκτρομυοδιέγερση. Τι το κάνει ξεχωριστό; Μέγιστο αποτέλεσμα, με λιγότερο κόπο και ελάχιστο χρόνο, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη γυμναστική, καθώς αρκούν μόνο 20 λεπτά την εβδομάδα!
Με ειδικά ασκησιολόγια, που βγαίνουν ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασκούμενου, γυμνάζει 650 μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα, χωρίς να τραυματίζονται και έτσι τα 20 λεπτά αντιστοιχούν σε 5-6 ώρες!!!
Ο χρόνος εκγύμνασης μειώνεται, ενώ τα αποτελέσματα αυξάνονται:
Το λίπος και το βάρος μειώνονται, ενώ παράλληλα οι μύες αναπτύσσονται χωρίς να καταπονούνται οι αρθρώσεις, η δύναμη και η αντοχή αυξάνονται, η σιλουέτα και τα προβληματικά σημεία τονώνονται και γενικά απολαμβάνετε περισσότερη ευεξία, υγεία και δύναμη.

Το «miha bodytec» ξεκινά εκεί όπου οι συμβατικές μέθοδοι σταματούν: σχεδόν όλες οι μεγάλες μυϊκές ομάδες ενεργοποιούνται ταυτόχρονα και εκγυμνάζονται σε εξατομικευμένη και στοχευμένη βάση: ακόμη και πιο δυσπρόσιτοι μύες της μέσης και των γλουτών!
Το «miha bodytec» αξίζει να το δοκιμάσετε. Πάρτε τηλέφωνο στο «Speed fit-Miha bodytec» Βέροιας (2331065566) και κλείστε ένα ραντεβού για να το δοκιμάσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Που βρίσκεται; Στην οδό Ανοίξεως 118 στη Βέροια, κοντά στην πλατεία Εληάς.
Το εξειδικευμένο προσωπικό του «Speed fit-Miha bodytec» Βέροιας θα σας ενημερώσει για τις μοναδικές ιδιότητες του μηχανήματος.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ