Quantcast

http://picasion.com/

Πέτυχε στις σχολές που προτιμάς με αθλητική προετοιμασία από τον Νικόλαο Γιαννουλάκη

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΤΕΦΑΑ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
Ο Νικόλαος Γιαννουλάκης είναι Βεροιώτης προπονητής, που ειδικεύεται στην αθλητική προετοιμασία υποψηφίων για τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές, τα ΤΕΦΑΑ και την Πυροσβεστική. Προετοιμασία που παρέχει μια σημαντική υπεροχή στον υποψήφιο και σε συνδυασμό με τη μελέτη εξασφαλίζει την επιτυχία του. Ο υπεύθυνος προπονητής Νικόλαος Γιαννουλάκης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ. με ειδικότητα στην Προπονητική και στον Κλασσικό Αθλητισμό, ενώ ως Πρωταθλητής Ελλάδος στο αγώνισμα του Δεκάθλου (100μ - άλμα εις μήκος - σφαίρα - άλμα εις ύψος - 400μ - 110μ εμπόδια - δίσκος - άλμα επί κοντώ - ακόντιο - 1.500μ) με το σύλλογο Φίλιππος Βέροιας, γνωρίζει άριστα την τεχνική των αθλημάτων στα οποία θα εξεταστούν οι υποψήφιοι.

Έχοντας μάλιστα υπηρετήσει στη Β' Μοίρα Καταδρομών και έχοντας συμβάλλει στο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης της Μοίρας, τον καθιστά τον κατάλληλο γνώστη των συνθηκών που θα αντιμετωπίσουν οι υποψήφιοι στις Σχολές.
Ξεκίνα σωστά την προετοιμασία για τις Στρατιωτικές - Αστυνομικές σχολές, τα ΤΕΦΑΑ και την Πυροσβετική! Το κομμάτι της αθλητικής προετοιμασίας στη Βέροια καλύπτει απόλυτα ο προπονητής Νικόλαος Γιαννουλάκης, ενώ με το σωστό προγραμματισμό και την πολυετή του εμπειρία του στο στίβο, βοηθάει τον υποψήφιο να εισαχθεί στη Σχολή της προτίμησής του.

Οι προπονήσεις των υποψηφίων πραγματοποιούνται στο ΕΑΚ Μακροχωρίου, ενώ μέρος τον προπονήσεων γίνονται στο γυμναστήριο «Time4Gym»με ολοκληρωμένο πρόγραμμα που βγαίνει για κάθε αθλητή ξεχωριστά, ανάλογα με τη Σχολή που θα επιλέξει και με το επίπεδό του.


Τηλ. επικοινωνίας:
Νικόλαος Γιαννουλάκης
6976792560
facebook: Αθλητική προετοιμασία για Στρατιωτικές-Αστυνομικές σχολές και ΤΕΦΑΑ Βέροια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ