Quantcast

http://picasion.com/

Χωρίς νερό το Μακροχώρι - Χωρίς έγκαιρη ενημέρωση από τη ΔΕΥΑΒ

Δελτίο τύπου έστειλε η ΔΕΥΑΒ, ενημερώνοντας τους κατοίκους του Μακροχωρίου πως από τις 10 το πρωί έως και τις 2:30 το μεσημέρι, το Μακροχώρι θα μείνει χωρίς νερό λόγω βλάβης σε κεντρικούς αγωγούς. Μέχρι εδώ καλά. Έλα όμως που το συγκεκριμένο δελτίο, όπως και όλα τα υπόλοιπα που αφορούν πολύωρες διακοπές νερού στο δήμο μας, στέλνονται στα μέσα ενημέρωσης
από το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της ΔΕΥΑΒ, 2 με 3 λεπτά πριν τη διακοπή. Ελπίζουμε τουλάχιστον οι κάτοικοι στις συγκεκριμένες περιοχές να ενημερώνονται από τη ΔΕΥΑΒ με κάποιον άλλο τρόπο έγκαιρα, για να προλάβουν να συγκεντρώσουν την απαραίτητη ποσότητα νερού που τους προτρέπει η Υπηρεσία στα δελτία της. Εκτός εάν πρόκειται για έκτακτη βλάβη, που τότε ο ρόλος του δελτίου είναι απλά για να ενημερώσει τους κατοίκους γιατί δεν έχουν νερό.

Δελτίο Τύπου που εστάλη σήμερα στις 09:56

«Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας γίνεται γνωστό ότι: Σήμερα Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 θα γίνει διακοπή νερού από την ώρα 10:00 έως 14:30, στη Δημοτική Κοινότητα Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας, λόγω εργασιών αποκατάστασης σε βλάβες στους κεντρικούς αγωγούς της ίδιας Δημοτικής Κοινότητας. Παρακαλούνται οι κάτοικοι να φροντίσουν για την συγκέντρωση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα λειψυδρίας το μικρό χρονικό διάστημα των εργασιών. Τα τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης καταβάλλουν προσπάθειες ώστε οι εργασίες να αποκατασταθούν το γρηγορότερο δυνατόν. Η ΔΕΥΑΒ ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών της για την ολιγόωρη αναστάτωση που θα υποστούν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ