Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χρυσοχοΐδης για συνεργασίες με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ: «Μετά τις εκλογές θα κληθούμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»

Στον ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε ο Βεροιώτης πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη και τέως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος αναφέρθηκε για τα σενάρια συνεργασίας που κυκλοφορούν με τη Νέα Δημοκρατία και για μια ενδεχόμενη πιθανή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι η χιλιοστή φορά που λέγεται και γράφεται ότι θα συνεργαστώ με τη ΝΔ και η χιλιοστή φορά που δεν συμβαίνει. 30 χρόνια τώρα υπηρετώ την παράταξη και τις αξίες της. Ας κοιτάξουμε λίγο τα πιο σοβαρά ζητήματα της χώρας για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού. Εννοείται πως συνεχίζει να με ενδιαφέρει η πολιτική. Συμμετέχω καθημερινά στις πολιτικές διεργασίες του Κινήματος Αλλαγής». 

Αναφορικά με πιθανή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Χρυσοχοΐδης υπογράμμισε: 

«Το Κίνημα Αλλαγής για να είναι υπαρκτή δύναμη πρέπει να είναι ισχυρό που θα επηρεάζει τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας. Την επόμενη ώρα των εκλογών θα κληθούμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επόμενη ημέρα της χώρας».

Σε ερώτηση για το πότε βλέπει εκλογές ο κ. Χρυσοχοΐδης υπογράμμισε πως «κάθε ημέρα που περνάει η πίεση στην κυβέρνηση ανεβαίνει και νομίζω πως εκλογές θα υπάρξουν εντός του 2018».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ