Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βεροιώτες SOS! Αφήστε επιτέλους ήσυχα τα φρύδια σας!

Τους βλέπεις να ανεβοκατεβαίνουν την Μητροπόλεως, να κοντοστέκονται στη Βενιζέλου και να πίνουν τον καφέ τους στην Εληάς. Είναι πλέον παντού, ακόμα και στα καφενεία της Βέροιας που ως επί το πλείστον συχνάζουν άτομα ηλικίας 40, 50 ακόμα και 60 ετών! Άντρες που βγάζουν τα φρύδια τους καλύτερα από τις γυναίκες και φυσικά δεν αρέσουν! Το ξέρουμε φίλε άντρα, δεν θες να μοιάζεις με τον γέρο Καραμανλή και να έχεις ένα ενιαίο φρύδι αντί για δύο αλλά, σταμάτα να προσπαθείς να φτιάξεις και το σχέδιο τόξου γιατί απλά … δεν σου πάει! 

Η μόδα αυτή στα φρύδια οφείλουμε να πούμε ότι ξεκίνησε πριν από χρόνια αλλά, κορυφώθηκε την τελευταία πενταετία. Φυσικά και δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την μικρή μας πόλη (όπως λένε και στο χωριό μας: όλα τα είχε η Μαριορή ο φερετζές - το καλό σχηματισμένο φρύδι - της έλειπε)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ