Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας... σε τίτλους

Η 9η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Βέροιας για το 2018 πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή, σήμερα Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 στο Δημαρχείο της πόλης. Επικεφαλής παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, πήραν το λόγο στην προ ημερησίας διάταξης
συνεδρίαση, καταθέτοντας απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. 
  • Το λόγο αρχικά πήρε ο Δήμαρχος Βέροιας, αναφερόμενος στην πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, παρουσία των αρμόδιων Υπουργών, σχετικά με την έλευση του Φυσικού Αερίου στη Β. Ελλάδα. Αναφορικά με τη Βέροια ωστόσο, ο Δήμαρχος δεν έλαβε συγκεκριμένη απάντηση σχετικά με την έναρξη των εργασιών στην πόλη μας, που θα τροφοδοτείται με συμπιεσμένο αέριο.
  • Το θέμα των πλειστηριασμών επανέφερε ο Γιώργος Μελιόπουλος, διαβάζοντας ψήφισμα με τις απόψεις της Λαϊκής Συσπείρωσης, το οποίο είχε ζητήσει να μπει σαν θέμα συζήτησης στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο αλλά δεν έγινε δεκτό. Σύμφωνα με το κείμενο, ζητούσε να μπει μπροστά το ΔΣ και με απόφασή του, τη διαγραφή νοικοκυριών που όντως αδυνατούν να πληρώσουν. Σε ψηφοφορία που ακολούθησε προκειμένου να συζητηθεί ως έκτακτο, δεν πέρασε για 6 ψήφους.
  • Το θέμα των κλειστών αυλών των σχολείων επανέφερε ο Ζήσης Πατσίκας, καθώς και την κυκλοφοριακή συμφόρηση που προκαλούν τα τουριστικά λεωφορεία στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου και την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου χώρου στάθμευσης. Όπως ανέφερε, έπειτα από καταγραφή, μέσα σε 14 ημέρες στάθμευσαν 76 λεωφορεία. 
  • Στη συνέχεια, το μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης απασχόλησε το πρώτο τακτικό θέμα, η άποψη του Σώματος για το πρόγραμμα Κλεισθένης 1.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ