Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το 2ο «Riv3r Enduro Crossing» στις 26- 27 Μαΐου στη Βέροια

Η Εκτός Δρόμου Ομάδα και η Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα με την έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ, διοργανώνουν το «2ο Riv3r Enduro Crossing». Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις όχθες της κοίτης του Τριπόταμου, στην Βέροια στις 26-27 Μαΐου 2018. Το Σάββατο 26 Μαϊου οι αναβάτες θα συμμετέχουν σε μια διαδρομή μήκους 1800 μέτρων, οριοθετημένη εξολοκλήρου με κορδέλα από την οποία θα κριθεί η σειρά εκκίνησης στον αγώνα της Κυριακής 27/5 . Η μορφή της διαδρομής θα είναι κυκλική και θα έχει φυσικά και τεχνικά περάσματα.

Οι κατηγορίες αναβατών που θα συμμετάσχουν είναι:
1. EXPERT
2. XL-CLASS
3.TRIAL
4.VETERANS
5. HOBBY


Την Κυριακή 27 Μαΐου στις 10:30 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα. Η διαδρομή θα έχει μήκος 63km (κλειστή εξολοκλήρου), οριοθετημένη σε πολλά σημεία με κορδέλα και θα αποτελείται από τρεις κύκλους των 21 χλμ, με ΣΕΧ στο κλείσιμο κάθε κύκλου (3 στο σύνολο) και με τέσσερα ΣΕΔ ανά κύκλο. Η πιστοποίηση της διέλευσης των αθλητών – μοτοσυκλετών από την διαδρομή, θα γίνεται και με σύστημα GPS Tracking.

Στον αγώνα συμμετέχουν κάτοχοι Αθλητικού Δελτίου της ΑΜΟΤΟΕ, σε ισχύ για το έτος 2018. Οι αναβάτες εκτός Ελλάδος για την συμμετοχή τους στον αγώνα, ενημερώνουν την ομοσπονδία της χώρας τους μέσω του συλλόγου στον οποίο ανήκουν, για την προώθηση του αιτήματός τους στην ΑΜΟΤΟΕ στο e-mail: secretary@amotoe.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ