Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (14/5 - 20/5)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Στις 15 Μαΐου 2018 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα, από το ζώδιο του Ταύρου! Τα πάντα γύρω μας δηλώνουν την «αλλαγή» από τα τετριμμένα, ενώ μπαίνουμε σε μία εποχή που ταράζονται σημαντικά τα λιμνάζοντα νερά της σταθερότητας. Αυτή την ημέρα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα, αυτή την φορά από το ζώδιο του Ταύρου και συγκεκριμένα από την 24η μοίρα του. Το ζώδιο του ταύρου συνδέεται άμεσα με το χρήμα, τις σχέσεις αλλά και με τις ηθικές αξίες. Μαζί με τη Νέα Σελήνη Μαΐου, έχουμε και την είσοδο του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, όπου είναι και ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς που διανύουμε. Μπαίνουμε σε ένα νέο επταετή κύκλο εξελίξεων, που θα αφήσουν εποχή ...

♈ Κριός

Γενικά

Εβδομάδα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο αγαπητέ Κριέ. Θα βγουν στην επιφάνεια θέματα οικογενειακά που θέλουν άμεσες λύσεις που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Με την Αφροδίτη που θα μπει την Κυριακή στον Καρκίνο που σε ευνοεί θα γίνει καλύτερη η καθημερινότητα σου και θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη που θα μπει από την Κυριακή στον Καρκίνο η σχέση σου θα είναι καλή αυτή την περίοδο αλλά θα μπορέσεις να την κάνεις καλύτερη αν ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας και δείξεις λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου ώστε να περάσετε πολύ καλά και οι δύο. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι που θα σε γεμίζει ψυχικά μην χάνεις το κουράγιο σου γιατί με την εύνοια της Αφροδίτης δεν θα αργήσει να έρθει και η καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην δουλειά σου με την τόση δυναμικότητα που έχεις. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια θέματα που δεν τα περίμενες. Σε συμβουλεύω να αποφύγεις να εκνευριστείς. Τα οικονομικά σου αρχίσουν και ισορροπούν αλλά από τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχεις ακόμη δεν μπορείς να το καταλάβεις. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα αυτή την περίοδο.

♉ Ταύρος

Γενικά

Με την Νέα Σελήνη που γίνεται την Τρίτη στο ζώδιο σου αγαπητέ Ταύρε από τη μια θα θέλεις να βελτιώσεις την προσωπική σου εικόνα και να γίνεις το επίκεντρο τού γενικού θαυμασμού. Από την άλλη πάλι δεν θα έχεις καμία διάθεση να κάνεις τις απαραίτητες παραχωρήσεις που επιβάλλονται. Όλα τελικά, θα πάνε πολύ καλά και θα έρθουν ευκαιρίες που δεν περίμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον έντονο ερωτισμό και την δραστηριότητα που έχεις θέλεις να έχεις πάντα δράση. Μην κάθεσαι λοιπόν κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις όπως θέλεις. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να περνάς καλά μην κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα γιατί πολύ σύντομα κάτι καλό θα προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η τύχη και αυτή την περίοδο θα είναι με το μέρος σου γιατί ο Ερμής που την Δευτέρα θα μπει στο ζώδιο σου επηρεάζει άμεσα την επαγγελματική ζωή σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να παγιώσεις την κατάστασή σου. Από οικονομικής πλευράς όλα θα πάνε καλά. Θα ευνοηθείς από την καλή τύχη και ακόμα κι αν δεν έχεις μεγάλα έσοδα θα απολαύσεις μία οικονομική άνεση.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Δίδυμε θα έχεις όλες τις ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις τις καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σε μπέρδευαν ή να σε έριχναν ψυχικά. Η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλά αν δεν αναφερθείς σε θέματα προβληματικά που έχουν περάσει και στεναχωρούν και εσένα αλλά και το ταίρι σου. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις υπέροχα. Και αν ακόμη η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη παρέα φρόντισε να περνάς τις ώρες σου με δικά σου άτομα και να κάνεις πιο όμορφες τις στιγμές και αν κινηθείς ανάλογα θα κάνεις και την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η εβδομάδα στην δουλειά σου. Μην έχεις ανασφάλειες. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες αυτή την περίοδο μπορείς να τις κάνεις. Στα οικονομικά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και δυστυχώς πρέπει να τις καλύψεις άμεσα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Θα έχεις την εύνοια της Αφροδίτης που την Κυριακή θα μπει στο ζώδιο σου αγαπητέ Καρκίνε σε οποιαδήποτε δυσκολία θα προκύψει αυτή την περίοδο. Κινείσαι με πολύ δυναμικό τρόπο και έτσι όπως έχεις θέσει μερικά πράγματα θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις. Δείξε λίγο περισσότερο υπομονή σε κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη που την Κυριακή θα μπει στο ζώδιο σου κάνει πραγματικά τον ερωτισμό σου ηφαίστειο. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλές στιγμές με το ταίρι σου αν του εξωτερικεύσεις τα αισθήματα σου. Και αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά σου λέω να μην κάτσεις καθόλου. Κινήσου όπως ξέρεις βγες διασκέδασε και με σύμμαχο την Αφροδίτη εκεί που δεν θα το περιμένεις θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα στην δουλειά σου θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Πολλά θέματα δουλειάς θα μπορεί να σε αγχώνουν αλλά όλα θα είναι πολύ προσωρινά. Καινούργια ξεκινήματα και αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές. Προς το τέλος της εβδομάδας απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές.

♌ Λέων

Γενικά

Με την Νέα Σελήνη που γίνεται την Τρίτη στον Ταύρο και σε ευνοεί από ότι φαίνεται αγαπητέ Λέοντα αυτή την εβδομάδα δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις κανένα σοβαρό πρόβλημα και μάλιστα προβλέπεται να βιώσεις έντονες χαρές σε πολλούς τομείς εάν κρατήσεις μια λογική συμπεριφορά. Το θάρρος και η ενέργειά σου θα είναι στο ύψιστο τους σημείο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου αυτή την περίοδο θα τα πας αρκετά καλά αλλά πρέπει να αρχίζεις να εξωτερικεύεσαι λίγο περισσότερο στο ταίρι σου ώστε να καταλάβει και εκείνο τι νιώθεις και αισθάνεσαι. Κάνε κάτι πρωτοποριακό το Σαββατοκύριακο που θα σε κάνει να περάσεις καλά. Και αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και σε βεβαιώνω ότι τα καλύτερα έρχονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από επαγγελματικής πλευράς, θα απολαμβάνεις τις Δευτέρα Στον Ταύρο στο ζώδιο σου θα σε επηρεάσει πολύ θετικά για καινούργια ξεκινήματα. Θα σου παρουσιαστούν ξαφνικά κάποιες ευκαιρίες για ταξίδια. Τα οικονομικά σου θα πάνε πολύ καλά. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να κάνεις πετυχημένες επενδύσεις ή τοποθετήσεις των χρημάτων σου.

♍ Παρθένος

Γενικά

Περίοδος με πάρα πολλές εναλλαγές και πολύ ενδιαφέροντα γεγονότα. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα αλλά και σε νευρίαζαν αγαπητέ Παρθένε. Η δυναμικότητα που θα έχεις αυτή την περίοδο θα σε κάνει να πάρεις ριζικές αποφάσεις για την ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα σου δώσει τις θετικές του επιρροές για να περάσεις πολύ καλές στιγμές στην σχέση σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις πολλές κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στ ταίρι σου. Και αν ακόμη είσαι αγκαλιά με την μοναξιά θα την διώξεις γρήγορα γιατί οι πλανήτες σου φωνάζουν πως κάπου εκεί έξω σε περιμένει το ταίρι που ψάχνεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πλανήτες σε προειδοποιούν από την αρχή της εβδομάδας να ρίξεις τους τόνους να μην αρπάζεσαι με το παραμικρό για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Αλλαγές που μπορεί να θέλεις να κάνεις ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε έξοδα άσκοπα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά.

♎ Ζυγός

Γενικά

Η Αφροδίτη που την Κυριακή θα μπει στον Καρκίνο θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες αγαπητέ Ζυγέ. Θέλεις να κάνεις κινήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής σου που σε προβληματίζουν αλλά να ξέρεις ότι θα έχεις πολύ δυναμικότητα. Οικογενειακά προβλήματα που μπορεί να έχεις καλό θα είναι να δείξεις παραπάνω διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η γοητεία σου και αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη που θα μπει από την Κυριακή στον Καρκίνο να σε ευνοεί θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Και αν ακόμη δεν υπάρχει τίποτε στην ζωή σου φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και σε βεβαιώνω ότι ξημερώνουν πολύ καλύτερες μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αλλαγές που θα γίνουν στην δουλειά σου καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί για να αποφύγεις τις παγίδες. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό χωρίς να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις και σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε μια χαρά. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Σκορπιέ σε ευνοεί ο Ερμής που την Δευτέρα θα μπει στον Ταύρο και πολλές αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στη ζωή σου. Όλες θα είναι θετικές ωφέλιμες κι ευχάριστες αν ξέρεις πως να τις εκτιμήσεις και πως να τις χειριστείς. Μην αφήσεις το άχρηστο φορτίο λεπτομερειών του παρελθόντος να βασανίζει την ύπαρξή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά και θα έχεις κάποιες εκπλήξεις από το ταίρι σου που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά. Να ξέρεις ότι γυρίζεις σελίδα στην σχέση σου που οι εξελίξεις θα είναι καλές και όλα αυτά που είχες περάσει που δεν ήταν καλά ανήκουν πια στο παρελθόν. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς σου λέω ότι αυτές οι μέρες προσφέρονται για να κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την Νέα Σελήνη που γίνεται την Τρίτη στον Ταύρο σε ευνοεί και οι επαγγελματικές προοπτικές σου δεν είναι κακές αλλά η επιτυχία δεν θα σου προκύψει έτσι αβίαστα. Ο Ερμής από τον Λέοντα θα σε ευνοήσει αρκετά ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να αποφύγεις να ξανοιχτείς πολύ γιατί θα βγεις έξω από τα σχέδια σου.

♐ Τοξότης

Γενικά

Έχεις μπει σε μια περίοδο που οι αλλαγές γύρω σου είναι πάρα πολλές και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιάζονται θα σε εκπλήττουν αγαπητέ Τοξότη. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό. Πρέπει να καταλάβεις ότι έφτασε ο καιρός που πρέπει να δεις λίγο και τα δικά σου τα θέλω ώστε να μπορέσεις και εσύ κάποια στιγμή να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει αυτή την περίοδο να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Ξεκαθάρισε τι είναι αυτά που ζητάς από το ταίρι σου και δες κάποια στιγμή και τα θέλω τα δικά σου ώστε να περάσεις και εσύ καλά. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να νιώθεις καλά μην χάνεις την ψυχραιμία σου και μην απομονώνεσαι από τον κόσμο γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πετύχεις τίποτε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα μέσα της εβδομάδας συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή καλό θα είναι να κινηθείς πολύ ουδέτερα. Αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, σε βεβαιώνω ότι θα τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου. Στα οικονομικά θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές στα μέσα της εβδομάδας.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Θα σου δοθούν αυτή την περίοδο πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδια σου αγαπητέ Αιγόκερε. Η Αφροδίτη που την Κυριακή θα μπει στον Καρκίνο σε ευνοεί και κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και θα δεις ότι στο τέλος θα πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη που θα μπει την Κυριακή στον Καρίνο θα σου χαρίσει μεγάλη ζωντάνια και ανανέωση στη σχέση σου. Η παρούσα περίοδος θα είναι θετική: αισθησιασμός ερωτισμός και τρυφερότητα που θα οδηγήσουν το ταίρι στον έβδομο ουρανό. Εάν παραμένεις μια μοναχική καρδιά η περίοδος θα αποδειχθεί ευνοϊκή για μια μοιραία συνάντηση. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλεις οτιδήποτε τύπου συστολές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα αλλά πρέπει να κάνεις κινήσεις μετρημένες. Καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις ευνοούνται αυτή την περίοδο. Απόφυγε να πάρεις οτιδήποτε οικονομικό ρίσκο αυτή την περίοδο. Αγορές που μπορεί να προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό αγαπητέ Υδροχόε θα είναι ευνοϊκό για τη λογική και την ευθυκρισία σου. Τώρα ήρθε η ώρα να επωφεληθείς από τον ζήλο που σε διακρίνει για να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Ο Ερμής που την Δευτέρα θα μπει στον Ταύρο θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του. Ακολούθησε αυστηρά το πλάνο που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Οι πλανήτες σου δίνουν πολύ ερωτισμό και ακόμη περισσότερο ρομαντισμό για να περάσεις με το ταίρι σου όπως θέλεις και να το κάνεις ευτυχισμένο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια οι πλανήτες είναι με το μέρος σου ώστε να βρεις αυτό που θέλεις και να περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την Νέα Σελήνη που γίνεται την Δευτέρα στον Ταύρο στην δουλειά σου θα ωφεληθείς πλήρως από τις αποτελεσματικές αποφάσεις που θα πάρεις. Επομένως, μην χάνεις ούτε λεπτό. Θα έχεις τη δυνατότητα να φέρεις σε πέρας ακόμη και τα πιο απαιτητικά εγχειρήματα. Η επιρροή των πλανητών θα γίνει αισθητή στον οικονομικό τομέα αυτή την περίοδο. Θα σου μαζέψουν τα λουριά στις άχρηστες δαπάνες και θα σε ξαναβάλουν στον ίσιο δρόμο της αποταμίευσης.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Έχεις μπει σε περίοδο αγαπητέ Ιχθύ που οι θετικές αλλαγές σε καταπλήττουν και πολλές καταστάσεις στην ζωή σου πηγαίνουν πολύ καλά. Χρειάζεται λίγο ψυχραιμία να μην αγχώνεσαι στα διάφορα θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις γιατί θα δεις στο τέλος ότι τα πράγματα θα έρθουν όλα όπως τα θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από την Κυριακή που η Αφροδίτη θα μπει στον Καρκίνο θα μπορέσεις να περάσεις καλά στην σχέση σου αν ξεκαθαρίσεις πρώτα με το ταίρι σου και κάποια τελευταία θέματα που μπορεί να σε κάνουν να έχεις αμφιβολίες. Κάνε τις προτάσεις στο ταίρι σου και θα περάσεις καλύτερα από ότι νομίζεις. Αν ακόμη δεν έχεις βρει στην ζωή σου το ταίρι που θα σε κάνει να περνάς καλά μην το βάζεις κάτω γιατί με την εύνοια της Αφροδίτης σε βεβαιώνω ότι πολύ γρήγορα θα κάνεις και την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς αυτή την περίοδο να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να αλλάξεις τα κακώς κείμενα που αφορούν την δουλειά σου. Τα έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ καλό σημείο και αυτή την περίοδο θα έχεις τις επιτυχίες που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό επίπεδο και από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις δεν μπορείς να χαρείς τα έσοδα που μπορεί να έρθουν αυτή την περίοδο. Απόφυγε να Σαββατοκύριακο να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ