Quantcast

http://picasion.com/

Στη Φλώρινα επί τη εορτή Αγίου Αγαθαγγέλου ο Μητροπολίτης Βέροιας

Την Κυριακή 13 Μαΐου το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Φλώρινα τελέστηκε Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη εορτή του τοπικού Αγίου Αγαθαγγέλου. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο οικείος ποιμενάρχης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος, ενώ
συλλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος χοροστάτησε στον Όρθρο, Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος και ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Αρούσης και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Μητροπολίτου Φλωρίνης κ. Θεοκλήτου όπου η τοπική κοινωνία τιμά για τη συμπλήρωση 50 χρόνων Ιερωσύνης (Χρυσούν Ιωβηλαίον) και προσφοράς στον τόπο. Δείτε φωτογραφίες:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ