Quantcast

http://picasion.com/

Στην Πρέβεζα δοκιμάζεται ο Φίλιππος

Στην Πρέβεζα ταξιδεύει η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας όπου την Κυριακή 13 Μαΐου θα αντιμετωπίσει την τοπική Νικόπολη στην προ-τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα προετοιμάστηκε κατάλληλα για το παιχνίδι το οποίο θα ξεκινήσει στις 17:00 ενώ
διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ Λελούδας και Κοντογιάννης. Ο Δημήτρης Γκίμας σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Έχοντας πετύχει απόλυτα τους στόχους μας για φέτος έχουμε μπροστά μας ένα διαδικαστικού χαρακτήρα εκτός έδρας παιχνίδι σε μια δυνατή έδρα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Στο παιχνίδι αυτό πρέπει από τη μια να βρούμε κίνητρο έπειτα από μια μεγάλη νίκη που σφράγισε το πρωτάθλημα και από την άλλη να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους νεαρούς αθλητές μας. Στο μέτρο του δυνατού θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε και τους δυο στόχους από τη στιγμή μάλιστα που το παιχνίδι δεν διαταράσσει καμία ισορροπία στην αξιοπιστία του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ