Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στάση στη «Φρουτούπολη» για φρέσκα φρούτα και λαχανικά κάθε μέρα!

Όσπρια και άλευρα - μέλι - παραδοσιακά ζυμαρικά - παξιμάδια
Χονδρική - Λιανική

Είστε στη Βέροια; Περάστε από την Πιερίων και κάντε την πιο... φρέσκια στάση στη 
«Φρουτούπολη»! Για φρέσκα και ζωηρά φρούτα και λαχανικά κάθε μέρα, με την ποιότητα και τη νοστιμιά που προσφέρει η ελληνική γη και καλλιεργούν οι ντόπιοι παραγωγοί, αλλά και επιλεγμένα προϊόντα, όπως άλευρα, όσπρια, μέλι, παξιμάδια και παραδοσιακά ζυμαρικά.

Με δυο καταστήματα στην Ημαθία, σε Αλεξάνδρεια και τώρα και σε Βέροια, στην Πιερίων 71, σε έναν όμορφο και προσεγμένο χώρο, με άριστη εξυπηρέτηση και εξαιρετικές τιμές και υπό νέα διεύθυνση του Αντώνη Πιτσικόπουλου.
Πέρα από εξαιρετικής ποιότητας φρούτα και λαχανικά, θα βρούμε μέλια πεύκου, ανθέων, σουσούρας και δάσους, καθώς και αγνά παραδοσιακά ζυμαρικά, τραχανά, κους κους ξινός, γλυκός και πικάντικος, χυλοπίτες, φιδέ, χορτόσουπα, πέτουρα, ευριστό. 

Εκλεκτά όσπρια και ρύζια, γίγαντες, φακή, φασόλια, ρύζι μπονέτ και καρολίνα, καθώς και το περίφημο αλεύρι «Κούλα» σε λευκό και ολικής αλέσεως.




Τα προϊόντα διατίθενται και χονδρικής, για επαγγελματίες που θέλουν να προμηθεύσουν τα καταστήματά τους με φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα σε συμφέρουσες τιμές.

«Φρουτούπολη»
- Πιερίων 71, Βέροια 
Τηλ. 23315 06425 και 6972694604
- Δημοτική Αγορά 35, Αλεξάνδρεια
Τηλ. 23334 00574 και 6972694604






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ