Quantcast

http://picasion.com/

«Σοκ» στην Έδεσσα: Έφηβος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων

Η κοινωνία και τα προβλήματα που δημιουργεί στα άτομα με «διαφορετικότητα» ήταν αρκετά για να οδηγήσουν έναν ανήλικο στην αυτοκτονία. Ο λόγος για έναν νεαρό Εδεσσαίο, ο οποίος όπως ανέφερε σε δημόσια εξομολόγησή του μην αντέχοντας άλλο την πίεση είχε αποφασίσει να
αυτοκτονήσει στην εφηβεία του, διότι δεν ήταν όπως ήθελε η κοινωνία. Όπως αναφέρει το pellanews.gr, ο έφηβος ξεκίνησε για τον δρόμο προς τον καταρράκτη που ήταν ένας δρόμος χωρίς επιστροφή. Λίγο πριν πάρει την απόφαση να πηδήξει στο κενό άκουσε τη φωνή της μητέρας του, η οποία αναστατωμένη αφού διάβασε το γράμμα που της είχε αφήσει πριν φύγει από το σπίτι έτρεξε να προλάβει τα χειρότερα. «Τότε τα εξομολογήθηκα όλα στη μητέρα μου. Να μιλάτε κι όσοι σας αγαπούν, θα καταλάβουν», ανέφερε ο ίδιος δίνοντας δύναμη και θάρρος όχι μόνο στους νέους ομοφυλόφιλους, αμφισεξουαλικούς (bisexual), αλλά γενικότερα στους ανθρώπους με οποιαδήποτε διαφορετικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ