Quantcast

http://picasion.com/

Ποια Eurovision; Το 12άρι πήγε στον Δήμα!

Μπορεί το Σάββατο 12 Μαΐου να ήταν μια βραδιά εξαιρετικά αφιερωμένη στον τελικό της Eurovision, με τους Βεροιώτες να παρακολουθούν την προσπάθεια της Φουρέιρα, ωστόσο η καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης χτύπησε στο «Voice». Εκεί, εμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό ο Βασίλης Δήμας και
απογείωσε το κέφι στα ύψη. Ένα εκπληκτικό πρόγραμμα με τον λαϊκό ερμηνευτή να δίνει το καλύτερο εαυτό του και να τραγουδάει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. 

Aπό νωρίς το μαγαζί ήταν sold out και δεν υπήρχε τραπέζι ούτε για δείγμα. Η συνέχεια πλέον δίνεται το άλλο Σάββατο στην μοναδική εμφάνιση του Βασίλη Καρρά. Ο άρχοντας της καψούρας, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο εμφανίζεται και πάλι στην Ημαθία, με τις κρατήσες να έχουν χτυπήσει ήδη «κόκκινο». Δείτε τι έγινε το Σάββατο το βράδυ μέσα από τον φακό του Eboridis Photo Pallas:








































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ