Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με επιτυχία ξεκίνησε το 40ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βιολογίας στο Χώρο Τεχνών

Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε σήμερα το 40ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βιολογίας στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Διακεκριμένοι ερευνητές από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα αναπτύξουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που άπτονται όλων των πεδίων της Βιολογίας. Στο συνέδριο θα τιμηθεί η μνήμη
δυο κορυφαίων Βιολόγων που «χαθήκαν» πρόσφατα. Απόψε πραγματοποιήθηκε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον Φώτη Καφάτο έναν από τους σημαντικότερους μοριακούς βιολόγους παγκοσμίως, κορυφαίος δάσκαλος και ερευνητής, ενώ αύριο Παρασκευή 25 Μαΐου στις 17:30 θα προβληθεί αφιέρωμα στον Γιάννη Παντή καθηγητή Οικολογίας του ΑΠΘ και εμπνευστή πολλών αλλαγών στο Πανεπιστήμιο και την κοινωνία. Μια μεγάλη ευκαιρία για τους Ημαθιώτες να παρακολουθήσουν τα αφιερώματα καθώς και όλα τα νεότερα στον τομέα της βιολογίας από τους κορυφαίους επιστήμονες του κλάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ