Quantcast

http://picasion.com/

«LMsec»: Δίνει λύσεις σε κάθε ηλεκτρολογικό θέμα

Η LMsec είναι τεχνική εταιρεία, που απαρτίζεται από μια πρωτοποριακή ομάδα μηχανικών. Έχει ως έδρα την Βέροια και κύριο αντικείμενο τα ηλεκτρομηχανολογικά έργα, όπως ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, μελέτες, συντηρήσεις και ηλεκτρολογικά σχέδια. Η LMsec δίνει λύσεις σε κάθε
σας ανάγκη, αξιόπιστα και υπεύθυνα. Ο Ηλίας Λαζός και έμπειρη ομάδα συνεργατών, εγγυώνται το τελικό αποτέλεσμα.


«Smart Home»

Με τις νέες τεχνολογίες αυτοματισμών, η LMsec παρέχει μεγάλη γκάμα εφαρμογών, που μετατρέπουν την κατοικία σας σε “smart home”, τοποθετώντας «έξυπνα» συστήματα για τον κεντρικό και απομακρυσμένο έλεγχο του σπιτιού σας. 

Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών, στην LMsec θα βρείτε λύσεις παραγωγής ενέργειας, με σκοπό τον συμψηφισμό της ενέργειας που καταναλώνετε (net metering) ή να δημιουργήσετε ένα αυτόνομο σύστημα στον χώρο σας, με χρήση φωτοβολταϊκών και άλλων ΑΠΕ. Επίσης για τους ήδη ιδιοκτήτες ανανεώσιμων πηγών, η LMsec παρέχει υπηρεσίες συντήρησης και βελτιστοποίησης του συστήματος σας. 

Ασφάλεια του χώρου σας

Παρέχουμε σύγχρονες λύσεις για την ασφάλεια και προστασία της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Αναλαμβάνουμε την μελέτη, αλλά και την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας από το εξειδικευμένο συνεργείο μας.

Επικοινωνήστε με την LMsec για να βρείτε την λύση που σας ταιριάζει, υπεύθυνα και αξιόπιστα.


LMsec
Πλατεία Πλατάνων 2, Βέροια
e-mail:info@lmsec.gr
Τηλ.: 2331331511 & 6974228470

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ