Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκινούν αύριο οι εγγραφές και μεταγραφές στο Εσπερινό ΓΕΛ Βέροιας

Από το Εσπερινό ΓΕΛ Βέροιας ανακοινώθηκε πως οι εγγραφές και μεταγραφές των μαθητών θα πραγματοποιηθούν από 14 έως 31 Μαΐου 2018. Εφέτος για πρώτη φορά εφαρμόζονται οι ηλεκτρονικές εγγραφές, από τους ίδιους ενδιαφερόμενους στα ημερήσια και εσπερινά ΓΕΛ μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική δ/νση: https://e-egrafes.minedu.gov.gr.

Σε περίπτωση δυσκολίας εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται στις δ/νσεις των σχολείων. Στο διάστημα αυτό, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου, δύναται να εγγράφονται μαθητές όλων των ηλικιών που εργάζονται ή είναι άνεργοι ή μητέρες κλπ. καθώς και όσοι ενήλικες θέλουν να ολοκληρώσουν τη φοίτησή τους στο ΛΥΚΕΙΟ. Επίσης, όσοι από τους μαθητές των ημερησίων ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ΟΑΕΔ πληρούν τις προϋποθέσεις μεταγραφής των.

Το σχολείο δέχεται μαθητές από όλο το νομό εξασφαλίζοντας τη μετακίνησή τους από την οικία τους στο σχολείο και αντίστροφα, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ του σχολείου 2331075227 και ώρες 7-10μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ