Quantcast

http://picasion.com/

Κουφόπουλος, Μπλατσιώτης, Μπατσαράς στην πρώτη γραμμή της ΝΔ Ημαθίας

Μπορεί επισήμως το κόμμα της ΝΔ να μην ανακοίνωσε τη σταυροδοσία των υποψηφίων σε όλα τα όργανα, για τα οποία διεξήχθησαν οι εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής (απολύτως λογικό διότι εκτός ΝΟΔΕ και προέδρου ΔΗΜΤΟ Βέροιας  - όλοι οι άλλοι υποψήφιοι εκλέχθηκαν), όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του
veriotis.gr οι τρεις πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ κυριολεκτικά σάρωσαν στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων. Έτσι, πέρα από την πρωτιά του Αντώνη Κουφόπουλου στα μέλη της ΝΟΔΕ, εξίσου εμφατικές αποδόσεις παρατηρήθηκαν τόσο από τον Χρήστο Μπλατσιώτη στους συνέδρους, όσο και από τον Ηλία Μπατσαρά στα μέλη της ΔΗΜΤΟ Βέροιας. Έχοντας ήδη γράψει αμέρτητα χιλιόμετρα στο πολιτικό τους κοντέρ, Κουφόπουλος, Μπλατσιώτης και Μπατσαράς αποδεικνύουν ότι έχουν ακόμα πολλά να δώσουν στο κόμμα το οποίο στηρίζουν από τα γεννοφάσκια τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ