Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γκίμας: «Δώσαμε χώρο και χρόνο σε όλα τα παιδιά»

Μετά το τέλος του αγώνα Νικόπολη Πρέβεζας - Φίλιππος Βέροιας και την ήττα με 66-60 της Βεροιώτικης ομάδας, ο προπονητής Δημήτρης Γκίμας προχώρησε στις καθιερωμένες δηλώσεις: «Φτάσαμε λοιπόν στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι για φέτος. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Πρέβεζας για την άψογη φιλοξενία της και να τη συγχαρούμε για τη δίκαιη νίκη της. Το ίδιο πρέπει να συγχαρούμε τους διαιτητές τους κυρίους Λελουδα και Κοντογιαννη.
Από την πλευρά μας είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο και χώρο σε όλα τα παιδιά μας. Χρόνο που δικαιούνταν έπειτα από μια μεγάλη προσπάθεια και ταυτόχρονα αγωνιστήκαμε και χωρίς τον Κοθρά.
Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από κανέναν, αφού όλοι προσπάθησαν και με το παραπάνω για τη νίκη. Πάμε τώρα για το τελευταίο μας παιχνίδι την Κυριακή στη Βέροια. Για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιστροφή της ομάδας μας στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ.
Γι αυτό ζητάμε από όλους όσους είναι δίπλα μας όλα τα τελευταία δύσκολα χρόνια και στάθηκαν δίπλα μας γεμίζοντας το γήπεδο με τον Φαίακα, να είναι παρόντες και την Κυριακή στην επίσημη στέψη του πρωταθλητή Φιλίππου Βέροιας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ