Quantcast

http://picasion.com/

Ποιο Game of Love? Στη Βέροια βρίσκεται ο Χάρης Χριστόπουλος - Δείτε γιατί...

Άφησε για λίγο πίσω του τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα γυρίσματα του νέου ριάλιτι «Game of Love» που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1, για μια σύντομη απόδραση στη Βέροια. Ο λόγος για τον δημοφιλή φωτογράφο και παρουσιαστή Χάρη Χριστόπουλο, που πέρα από την αδυναμία του στο ωραίο
φύλο, έχει και μια ακόμα τρέλα, αυτή με τις μηχανές, έχοντας γυρίσει μάλιστα όλο τον κόσμο σε δυο τροχούς! Αυτός ήταν και ο λόγος που τον έφερε σήμερα μέχρι τη Βέροια, για να συμμετάσχει στο 2o Riv3r Enduro Crossing που διοργανώνεται στην πόλη μας αυτό το Σαββατοκύριακο.
Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στα παλιά Εκκοκκιστήρια, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά του Riv3r Enduro, όπου και τον αποθανάτισε το φακός μαζί με τον Λάκη Ουσουλτζόγλου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, του veriotis.gr ο Χάρης Χριστόπουλος θα βρίσκεται στη Βέροια μέχρι την Κυριακή, διανυκτερεύοντας μάλιστα σε camper-van (αυτοκινούμενο τροχόσπιτο) με το οποίο ταξίδεψε από την Αθήνα ως τη Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ