Quantcast

http://picasion.com/

Φρουρά - Φρουρά! Μόνο με τα εσώρουχα της μέσα στο μπάνιο η...

Φέρτε τα υπογλώσσια
Λίγο πριν ντυθεί νυφούλα πόζαρε μόνο με τα εσώρουχα της μέσα στο μπάνιο σε μια πόζα για σκοπούς διαφήμισης. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, είναι να μαζέψει χιλιάδες likes από τους διαδικτυακούς της φίλους και οι άνδρες θαυμαστές της να… παραμιλούν! Η «καυτή» ξανθιά ετοιμάζεται να το
«κάψει» με τις κολλητές της στη Σαντορίνη. «Θα κάνω μπάτσελορ στη Σαντορίνη γύρω στις 15 Ιουνίου. Είχα πάει εκεί να φωτογραφίσω τη νέα καμπάνια με τη σειρά μαγιό που ετοιμάζω και ενθουσιάστηκα, Επέλεξα να κάνω εκεί το πάρτι», δήλωσε η μέλλουσα κυρία της Βέροιας Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όσον αφορά στις προετοιμασίες του γάμου της 
με τον γοητευτικό συμπολίτη μας Αριστομένη Γιαννόπουλο, τρέχει και δεν φτάνει: «Τα οργανώνουμε όλα. Αυτό- που μένει είναι να μοιράσω τα προσκλητήρια. Σήμερα έχω την πρόβα για το νυφικό στη σχεδιάστρια Άννα Βένετη, ενώ ο μέλλων σύζυγος μου θα φορέσει κοστούμι από τον Papadogamvro».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ