Quantcast

http://picasion.com/

Ερωτικό σκάνδαλο στην Καλλιθέα: «Αλήτη, μου έκλεψες την γυναίκα»

Ανάστατοι οι γείτονες - Τραγική φιγούρα ο απατημένος σύζυγος
Σε ρυθμούς ερωτικού σκανδάλου κινείται εδώ και μερικές ημέρες η Καλλιθέα. Η περιοχή των δυτικών προαστίων της Βέροιας, συγκλονίζεται από μια ερωτική βεντέτα με πρωταγωνιστές δύο άντρες και μια γυναίκα. Τα
σενάρια που κυκλοφορούν κάνουν λόγο για μια εξωσυζυγική σχέση, η οποία έχει εξελιχθεί σ' έναν σφοδρό έρωτα. Μάλιστα, η επιλογή του απατημένου συζύγου να μεταβεί έξω από την οικία του αντίζηλου και να του ζητήσει τα... ρέστα, έκανε την γειτονιά να βγει στα μπαλκόνια και να παρακολουθεί εμβρόντητη το θερμό επεισόδιο.  

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι ρε αλήτη που μου έκλεψες την γυναίκα. Μου έκλεισες το σπίτι. Όπου σε πετύχω, θα φας πολύ ξύλο» ήταν μερικές μόνο εκφράσεις που ακούστηκαν. Όπως είναι λογικό, μετά από το συμβάν, τα κουτσομπολιά στην γύρω περιοχή δίνουν και παίρνουν. Οι «κακές γλώσσες» αναφέρουν πως η εν λόγω διαμάχη ξεκίνησε πριν από 10 ημέρες περίπου, όταν ο απατημένος σύζυγος έπιασε στα «πράσα» το παράνομο ζευγάρι να ερωτοτροπεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ