Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έλα ρε! Κι όμως είναι η Φουρέιρα - Δείτε την εντελώς αγνώριστη

Η εκπληκτική μεταμόρφωσή της τα τελευταία 10 χρόνια
Μπορεί να είναι από τις λίγες καλλιτέχνιδες στην Ελλάδα που κάθε της εμφάνιση είναι ένα show από μόνο του, συνδυάζοντας χορογραφία και τραγούδι, αλλά για να καταλήξει σε αυτό, η Ελένη Φουρέιρα έχει περάσει από

πολλά διαφορετικά στάδια. Κι αυτό το αποδεικνύει η εικόνα της, η οποία μοιάζει εντελώς διαφορετική από τότε που έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας της. Άλλωστε, η ίδια άρχισε να ασχολείται με το τραγούδι από πολύ μικρή ηλικία, καθώς με το που τελείωσε το σχολείο, εμφανίστηκε σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. 

Το 2007 δημιούργησε μαζί με την Αλκμήνη Χατζηγιάννη και τη Μαρία Μακρή το γκρουπ «Mystique», το οποίο διαλύθηκε το 2010 και έκτοτε κάνει σόλο καριέρα. Ιδιαίτερα γνωστή στο κοινό έγινε μέσα από τη συμμετοχή της στο show του Mega «Just the 2 of us», όπου διαγωνίσθηκε ως ζευγάρι με τον Παναγιώτη Πετράκη. Όσο αναφορά την εξωτερική της εμφάνιση, το πρώτο που έρχεται στο νου κάποιου, όταν ακούει το όνομα Φουρέιρα είναι τα... μαλλιά της.

Η ίδια έγινε γνωστή για τα πυκνά, άφρο μαλλιά της, τα οποία και κράτησε για αρκετά χρόνια, κυρίως στην αρχή της καριέρας της. Η τραγουδίστρια έχει κάνει πολλές αλλαγές. Εχει γίνει ξανθιά, μαυρομάλλα, ακόμη και κοκκινομάλλα, ενώ τα τελευταία χρόνια προτιμά τους σκουρόχρωμους τόνους και έχει τα μαλλιά της μακριά και ίσια. Οσο για το σήμερα, η ίδια μονοπωλεί το ενδιαφέρον καθώς κατάφερε να φτάσει στην δεύτερη θέση του τελικού της Eurovision, μαζί με την χώρα της Κύπρου και το τραγούδι Fuego.





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ