Quantcast

http://picasion.com/

Δείτε το πρωτοποριακό μήνυμα του δήμου Τρικκαίων. Γιατί όχι και της Βέροιας;

Ένα ευφάνταστο, πρωτοποριακό και άκρως ευρηματικό τρόπο για να αποτρέψει τους οδηγούς από το να παρκάρουν παράνομα στους πεζόδρομους των Τρικάλων, επιλέγει η δημοτική αρχή της περιοχής. Όπως μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε στο έντυπο της κλήσης, η δημοτική αστυνομία
της πόλης αντί να βεβαιώσει την παράβαση αφήνει ένα μήνυμα προειδοποίσης στους παραβάτες, δίνοντας τους την ευκαιρία να συνετιστούν. «Τη φορά αυτή δεν θα σου κόψουμε κλήση. Την επόμενη φορά όμως που θα παρκάρεις στον πεζόδρομο θα σου επιβληθεί το πρόστιμο. Βοήθησε και 'συ να ζήσουμε όλοι καλύτερα» υπογράφει ο δήμος Τρικκαίων, που ως γνωστόν πρωτοπορεί και έχει δημιουργήσει εξαιρετικά ευνοϊκές συνθήκες διαμονής για τους κατοίκους της πόλης τα τελευταία χρόνια. Ανάλογες κινήσεις θα μπορούσε να υιοθετήσει και να εφαρμόσει και ο δήμος Βέροιας, μια και, όπως έχει αναδείξει και ο veriotis.gr πολλές φορές με φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει, το πρόβλημα της στάθμευσης και της εκμετάλλευσης των πεζοδρόμων από οχήματα και όχι από τους πεζούς, είναι μεγάλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ